Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Інтелектуальний інді-поп в пісні «Жити вічно» від виконавця Chacha

Інтелектуальний інді-поп в пісні «Жити вічно» від виконавця Chacha

Chacha радує всіх шанувальників інди-поп музики своїм останнім творінням – синглом «Жити вічно». Ця пісня не лише призначена принести радість та натхнення, а й нагадати нам про нашу спільну силу впоратися зі всіма життєвими викликами.

Сергій Чачанідзе, відомий під своїм творчим псевдонімом Chacha, є українським автором-виконавцем, що поєднує у своїй музиці різні стилі, включаючи арт-рок, альтернативу, електроніку, R&B, фолк та хіп-хоп. Він родом із Краматорська, але зараз проживає та створює музику у Києві.

"Жити вічно" – це ліричний твір, який провів нас через широкий спектр емоцій від меланхолії до радості. Зі зміною настрою та музичних ритмів, "Жити вічно" демонструє глибину почуттів та відображення внутрішнього світу артиста. Ось, що сам артист говорити про натхнення та мотивацію, які стали причиною появи цього музичного твору:
“Ця пісня присвячена моїй дівчині Сабіні, разом з якою я наприкінці червня почав жити разом. Щодо мотивації - то, відверто кажучи, це ж лірика, а лірика це завжди бажання поділитися власними почуттями, думками, досвідом з іншими людьми.”


Даний твір – це бажання поділитися історією особистого зростання та любові. Пісня пройшла певний шлях від першого чернетки до фінального майстра і мала деякі зміни у звучанні:

“Першу версію було створено ще у червні 2023 року, тоді ж було записано перший сніппет. Потім ця демо-версія довго лежала "в столі", і десь осенью я знову взявся за неї, дописавши і доволі кардинально змінивши порівняно з першою версією. Записувалося все, крім вокалу, вдома, лише моїми руками. А вокал уже писав на студії Василя Хащини, власне він потім і робив фінальний майстер цього треку.

Сингл Жити вічно, це не перша професійна робота музыканта. Якщо говорити про сольну творчість, то вже було випущено 4 пісні: "Іноді", "SAY", 'Something special" та "Сковорода". у собі одразу кілька жанрів.

Плани на майбутнє включають не лише музичні виступи, а й співпрацю з іншими артистами та випуск класичних творів.

"Жити вічно" - це лише початок. Разом з Chacha ми зможемо відкривати нові горизонти та ділитися нашим спільним музичним подорожем.

Ця пісня вже доступна на всіх цифрових майданчиках, тож насолоджуйтесь якісною незалежною поп-музикою!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

634
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...