Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Пісня, що дарує надію…»- Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню «Живі»!

«Пісня, що дарує надію…»- Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню «Живі»!

Співачка Таня Сущенко презентувала свою дебютну пісню “Живі”- композиція, що дарує надію! Артистка торкається серце зворушливої теми для кожного українця — про щоденну боротьбу нашого народу за гідне життя та світле майбутнє України!

Таня Сущенко хоче поділитися зі слухачами своїми переживаннями, бо пісні Тані є відображенням її життя, вона розповідає нам, що інспірацією до написання пісень слугує те, що вона проживає, саме це надихає Таню на творчу діяльність.

Пісня “Живі” написана у стилі класичного українського року, співачка хоче створювати власний неповторний стиль, в якому відразу можна впізнати її творчість.

Пісня Таня може зачепити не на шутку, бо вона про особисте, про те, що зараз на часі для кожного громадянина нашої держави! Тому це так потужно може затриматись у думках кожного, хто почує її пісню.

Таня Сущенко щиро ділиться з нами головним повідомленням, яке вона хоче донести через реліз дебютної композиції “Живі”:

“Моє повідомлення дуже просте: щоб щасливо жити на своїй землі, нам доведеться сповна випити горя та печалі. Але за чорною смугою завжди йде біла, важливо не занапастити дорогу та дійти до кінця!”.

Музика завжди крутилася навколо Тані, але все не знала, як сісти дівчині на плечі.

Таня Сущенко співає з дитинства, у студентські роки дівчина активно брала участь у творческих конкурсах, тим самим набираючись потрібного досвіду для майбутнього музичного розвитку!

У найближчому майбутньому артистка планує завдяки своїй творчості позитивно впливати на свідомість наших людей, мотивувати їх на пробудження власної громадянської позиції, не пливти за течією, а впевнено тримати частку у своїх руках.

“У моїй творчості слухачі будуть знаходити собі. Для когось вона буде тригером, для когось лучом світла в темряві, для когось адреналіном, для когось холодом. Кожен візьме від неї своє, але це і є завданням музики, чи не так?

Завдяки своїй творчості Таня Сущенко також планує спрямовувати всі можливі фінансові потоки на ЗСУ та інші благодійні організації, що наближають нашу победу!

“Ми живемо завдяки ЗСУ та тим, хто допомагає нашій країні - про це варто пам'ятати щодня”.

Посилання на соцмережі Тані Сущенко:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCunDcTonFl_7Gb6osVxLVYw

Лірик відео YouTube: https://youtu.be/NT4HFWtXbng

Instagram: https://instagram.com/rockbelieverua?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@rockbelieverua?_t=8h8deLl78x3&_r=1

Прослухати трек “Живі” можна на всіх платформах за посиланням: https://id.ffm.to/zhyvi



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

902
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...