Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Одна пісня — два звучання. Лісан пропонує взяти участь у музичному експерименті зі своєю новою піснею «My life»

Одна пісня — два звучання. Лісан пропонує взяти участь у музичному експерименті зі своєю новою піснею «My life»

Лісан презентує свій новий трек My life, який виходить 21 березня відразу в двох кардинально різних варіаціях: денс та поп-рок.

Пісня «My life» — про вибір собі, про відмову від стосунків, що більше не приносять щастя. 

Вона показує, що головний чоловік у власній житті — то ти сам. І не зрадити собі – найважливіший принцип, який варто слідувати.

Ця пісня замислювалася легкою, щоб під неї хотілося танцювати, щоб головна тема повторювалася та асоціювалася зі свободою, оновленням, танцями та тим самим відчуттям, коли розумієш, що звільнився від якогось тягаря, який довго не давав спокійно жити.

Посилання на відео: 

Посилання на відео Rock version:

Електронне звучання у стилі диско — то експеримент співачки, Лісан хотіла спробувати собі у танцювальному жанрі, і вийшло справді цікаво та круто. Але Лісан все ж таки хотілося почути, як би ця пісня звучала у стилі поп-рок, який притаманний артистці. Тому вони з командою вирішили спробувати створити нове аранжування з тим самим вокалом. Спершу команда віднеслася скептично, але Лісан була дуже наполегливою. І прописавши рокові барабани та гітару, всі побачили, що пісня набула більш драматичного та важкого звучання, незважаючи на те, що вокал залишився тим самим! Так у пісні My life з'явилася пісня-близнючка.

«Бути незалежним артистом — це складно, бо ж все доводиться робити самостійно, але є великий плюс: можна витворити ті, що виходити за межі звичних релізів! Можна експериментувати та залишатися собою. На цей раз я вирішила показати, як аранжування може змінити настрій та сприйняття пісні і як багато залежить від музики»

Лісан пропонує послухати обидві версії та поділитися, який варіант пісні вам подобається більше.

Послухати пісню за посиланням:  https://bfan.link/lisan-my-life-rock-version

та  https://bfan.link/lisan-my-life

Лісан – це підтримка. Людям потрібні люди, музика є відмінним засобом для того, щоб допомогти якнайбільшій кількості людей. Лісан вирішила, що шкірна пісня матиме на меті допомогти комусь пережити складні події, покращити настрій, зрозуміти щось для себе. Це музика, яка підбадьорює, допомагає випустити емоції. Лісан піднімає такі вічні теми як кохання, відносини, життя та шлях до себе.

Лісан планує випускати по одному треку на місяць, адже саме такий режим тримає у тонусі і саму співачку, і її слухачів. Вона активно веде соціальні мережі, прислухаючись до своєї аудиторії та підтримуючи з нею постійний контакт. Співачка проводитиме благодійні ініціативи, збирає гроші на потреби військових, а також підтримує їх своєю творчістю.

Лісан у соціальних мережах:

Instagram:  https://instagram.com/lisan.ukraine

YouTube:  www.youtube.com/@lisan-music

Facebook:  https://www.facebook.com/lisan.ukraine

TikTok:  www.tiktok.com/@lisan.ukraine



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

532
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...