Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Продуктивна робота = подвійний реліз! Співачка Karina Yarmolenko презентувала відразу дві пісні «Відчувати» й «Тиша»!

Продуктивна робота = подвійний реліз! Співачка Karina Yarmolenko презентувала відразу дві пісні «Відчувати» й «Тиша»!

Нещодавно співачка Karina Yarmolenko презентувала подвійний реліз, до якого увійшли одразу дві пісні під назвою «Тиша» та «Відчувати»

“Тиша” - це лірічна композиція про кохання у стилі indie, яка написана у форматі вірша під фортепіанний супровід та наповнена почуттями артистки.

“Відчувати” - це пісня про побудову власної думки, віру в себе та свої мрії, безперервний шлях до них, не зважаючи на обставини життя.

Співачка хотіла передати слухачам, як важливо дослухатися до себе, йти до своїх цілей та бажань. “Відчувати” – пісня про подолання внутрішніх та зовнішніх перешкод, бо на сьогоднішній день дуже важко сфокусуватися на тому, що справді важливо саме для тебе. Для цього потрібно зрозуміти, що саме є твоє справжнє бажання і зібратися силами для подальшого шляху, який кожен має самостійно пройти.

Karina Yarmolenko ділиться: “Під час створення цієї пісні, я слухала різножанрову музыку, і в мене виникло бажання написати глибоку щиру пісню із сенсом, таку, до якої хочеться повертатися. Я дуже довго працювала над музыкою до цього треку, щоб підібрати належне звучання, в якому змогли б поєднатися елементи електронного та рок стилів”.

Прослухати пісню можна за мультилінком:

https://songwhip.com/karinayarmolenko

Щодо інді-пісні Karina Yarmolenko “Тиша”, то вона про щирість почуттів від нерозділеної вкоханості, яку пережила співачка у юному віці. До слова, це найперша з пісень, яку авторка написала, але наважилася презентувати лише з годиною. За основу артистка взяла свій вірш, який був написаний ще у старшій школі, доповнивши його фортепіанною авторською музикою та легким аранжуванням.

Співачка впевнена – ця композиція сподобається тим, хто полюбляє ліричні пісні та фортепіанну музику.

“Ця пісня може викликати приємну меланхолію. Хоч вона і лірична за звучанням, та це дуже лагідна пісня і я сподіваюся, що цьому твору вдасться підтримати тих, хто пережив чи зараз переживає нерозділене кохання”, – пояснює Karina Yarmolenkо.

Прослухати пісню можна за мультилінком:

https://songwhip.com/karinayarmolenko/tisha

Karina Yarmolenkо розпочала свій шлях у музиці з написання пісень ще у старшій школі. Пізніше, вона грала у гурті на фортепіано та виконувала свої власні твори. Після перерви у музичній кар'єрі, співачка повернулася до музыки та фортепіано, аби висловити все те, що нагромадилося за всю годину мовчання.

Щодо своєї творчості, Karina Yarmolenkо каже: “Я б хотіла, щоб люди, слухаючи мою музыку, просто розслабилися та спостерігали за своїми відчуттями. Бо я вважаю, що саме це є ключем до розуміння будь-якої творчості”.

Обидві пісні увійдуть до майбутнього альбому співачки. Після цього, у планах Karina Yarmolenkо випустити збірку фортепіанної та інструментальної музыки. Частину творів уже написано, але в подальшому плануються колаборації з іншими музикантами. Найближча мета Karina Yarmolenkо – виступити на музичному фестивалі, бо саме там, на її думку, справді відбувається магія зі слухачами. 


Інстаграм: https://www.instagram.com/karina_yarmolenko.official/

Фейсбук: https://www.facebook.com/karina.yarmolenko/

SoundCloud: https://soundcloud.com/karina-yarmolenko

Ютуб: https://www.youtube.com/channel/UCZfXfa7Ah5xHTtgBorpDkmw



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1226
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...