Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Нова пісня-заклик гурту Fix Me Please, яка спонукає слухачів відкривати нові горизонти життя.

Нова пісня-заклик гурту Fix Me Please, яка спонукає слухачів відкривати нові горизонти життя.

Український гурт Fix Me Please про важливий месендж через призму релізу нової пісні-заклику до відкриття себе як особистості, про дослідження та розкриття свого внутрішнього світу.

Сьогодні гурт Fix Me Please (FMP) ділиться з нами релізом своєї нової чуттєвої та романтичної пісні 'Новий світ', артисти спонукають слухачів відкривати нові обрії життя. ''Новий світ'' - це пісня-призов до відкриття себе як особистості, це на дослідження та розкриття свого внутрішнього світу.

Гурт Fix Me Please детально ділитися з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Ця пісня про нас, українців! Хто намагається жити, любити та відкривати щось прекрасне та нове, навіть під час війни. У пісні події повільно переходять у особисті переживання: кохання, відкриття нового, навіть за таких непростих обставин”.

Написання нової пісні у Fix Me Please зайняло 2 місяці. Як коментує сам гурт, інспірацією до написання пісні ''Новий світ'' є абсолютна переоцінка цінностей та досвід з власної історії кохання.

Лідер гурту також хоче донести важливе повідомлення своєю піснею:

“Мабуть як і у багатьох з нас раптово цей світ перекинувся з ніг на голову. Тому пісня є певним меседжем, яким хочеться поділитися зі своїми слухачами: найголовніше у нашій житті – це і є наша життя, наш світ, який ми маємо відкривати. Тема любові дуже важлива для більшості, це щось прекрасне. Для мене також. Особливо для мене під час написання пісні відбулося вивільнення романтичної енергії”.

Fix Me Please


Це перший реліз Fix Me Please, саме ця пісня буде частиною міні-альбому, який гурт планує випустити невдовзі.

Пісня ''Новий світ''- є найромантичнішою зі списку майбутнього міні-альбому. Fix Me Please невдовзі планують ділитися з нами нові релізи, вони хочуть творити якісну українську музику, тим самим вносити безцінний внесок у розвиток української культури!

За словами Ярослава FMP – фронтмена гурту, вони мріють про сцену, у майбутньому прагнуть заспівати авторські пісні разом зі своїми шанувальниками, які так само неосяжно розділяють любов до музики як він сам, обов'язково у нашій сильній та незалежній країні!

Також артист додає:

“Хотілось би залишити позитивні враження у своїх слухачів. Якщо ця пісня змусить посміхнутися, чи посумувати, відірватися від реальності чи просто про щось задуматись, - то наша мета буде досягнута!”.

Посилання на соцмережі Fix Me Please:

https://www.instagram.com/fixxmeplease/

https://www.youtube.com/channel/UCRxxlr54G9K2hhmJV...

https://www.tiktok.com/@fixxmeplease?lang=en



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1524
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...