Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Українсько-грузинська співачка Ivanna Melay дала нове життя відомому треку «Chito Gvrito» в пам’ять її друга Вахтанга Кікабідзе

Українсько-грузинська співачка Ivanna Melay дала нове життя відомому треку «Chito Gvrito» в пам’ять її друга  Вахтанга Кікабідзе

Відома українсько-грузинська співачка, ведуча, виконавиця і волонтерка Ivanna Melay зворушливо вшанувала пам'ять видатного грузинського актора і свого друга — Вахтанга Кікабідзе.

Артистка випустила сучасний ремейк улюбленого хіта 1970-х років "Chito Gvrito". Пісня, що символізує глибокі культурні зв'язки між Україною та Грузією, була переосмислена в стилі атмосферного стилю “хаус-трек”, який долає розрив між поколіннями.

Українська співачка, яку дуже люблять народи Грузії та України її глибокий зв'язок з грузинською культурою, давно мріяла про дует з Кікабідзе. Незважаючи на те, що актор пішов з життя на початку цього року, співачка вирішила здійснити спільну мрію про дует і віддати належну шану самобутній спадщині Кікабідзе.

“Хоча Україна і Грузія не мають територіально спільних кордонів, проте вже багато століть ці дві держави існують у спільному просторі дружби і взаємної поваги. В Грузії діє багато українських спільнот, українські школи, працює Інститут україністики. Навіть День Незалежності святкують по-особливому”, - говорить Іванна Мелай.

Музичне відео, яке було відзняте у сонячному Маямі професійною американською продюсерською командою, являє собою атмосферне поєднання особистісної подорожі Ivanna Melay та універсальної мови музики. Вона передає стійкість і свободу, які символізує “маленька пташка” або "Chito Gvrito", перегукуючись із почуттями зростання, сили та пам'яті.

У сюжеті відео показані історії різних людей, які живуть у різних країна світу, вони слухають пісню. І кожен з яких пов’язаний із піснею по-своєму, що підкреслює об’єднуючу силу “Chito Gvrito” - від ностальгії до сучасності, від меланхолії до ейфорії. Відео містить спектр емоцій, кульмінацією яких є свято життя та пам’яті.

Основним лейтмотивом музичного відео є широкий спектр емоцій - кохання і самотність, зустрічі і розлука, сум і радість. Але ці історії недосказані, слухач може додумати свої пісні для сюжету.

Проєкт отримав підтримку відомого грузинського підприємця, інвестора та філантропа доктора Давида Бежуашвілі, що є символом міцної дружби між українським та грузинським народами і вшануванням мистецького генія Вахтанга Кікабідзе.

Переосмисленне виконання пісні “Chito Gvrito” Іванною Мелай - це більше, ніж данина пам'яті, це міст через час і пам'ять, що запрошує слухачів до спогадів і віднайдення власних крил через силу пісні.

Музика не знає кордонів, і завдяки голосу Іванни Мелай дух пісні Вахтанга Кікабідзе "Chito Gvrito" звеличується наново, резонуючи в серцях мільйонів людей по всьому світу.

“Українці дуже любили Вахтанга Кікабідзе. Вперше ми зустрілися з ним у далекому 2004 році. А коли через сім років я переїхала жити і працювати в Грузію, то постійно підтримувала із ним зв'язок. Він навіть був одним із гостей моєї програми на грузинському телебаченні”, - тепло згадує співачка.

Особливою мрією Іванни Мелай було заспівати з актором дуетом. Проте у 2022 році його не стало. Тому виконавиця вирішила заспівати одну з його пісень і вшанувати його пам’ять.

Спочатку в Майамі був зроблений запис римейку-триб’юту, після цього відзняли музичне відео. Легендарний хіт і саундтрек з фільма “Міміно” набув нового звучання. Не дивлячись на веселу мелодію і прості слова, сенс пісні набагато глибший.

“Я впевнена, що молодь полюбить цю пісню так само, як любили її попередні покоління. Атмосферна мелодія отримала нове звучання. Повага і любов до Вахтанга Кікабідзе лишиться назавжди в серцях мільйонів. Навіть маленька пташка може літати”, - підсумовує співачка. 



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

797
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...