Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Діма Голик презентував пісню-подяку «Солдат», яка присвячена українським військовим за щоденну оборону та захист наших життів!

Діма Голик презентував пісню-подяку «Солдат», яка присвячена українським військовим за щоденну оборону та захист наших життів!

Український співак Діма Голик презентував свій чутливий та наповнений глибокими сенсами сингл “Солдат”!

Нова композиція це пісня-благодаря, присвячена українським солдатам, які боронять наш тихий сон, ранкові чаювання та прогулянки з сім'єю!

Кожна строчка та слово просочені щирою дякою за щоденну оборону та захист наших життів. Кожен слухач почувши пісню “Солдат” неодмінно відчує мурахи по тілу та сльози, які ось-ось підійдуть до очей.

Діма Голик ділиться з нами, що пісня “Солдат” була написала дуже швидко, під потужним впливом вражень від самовідданості та незламності наших хлопців та дівчат із сил оборони!

Цей важливий момент Діма Голик коментує так:

“Ця потужна емоція натхнення нашими захисниками пройшла крізь мене через цю пісню. Я пам'ятаю, що вперше, коли показував цю пісню батькам, у мене лилися сльози....Під час написання пісні я не ставив собі запитань, єдине, що відчував коли писав пісню - це величезну дяку нашим хлопцям та дівчатам-ЗСУ! ”

У новій пісні “Солдат” артист також звертається до громадянського населення нашої країни, він хоче спонукати до дій та нагадати кожному слухачу, що саме зараз підтримка для наших героїв – це надзвичайно важливо!

“Ми не можемо забувати про той героїзм та самовідданість, яку наші військові демонструють щодня за всіх нас, за наше майбутнє

“За дітей та за дружину, за Соборну Батьківщину”

Артист щиро вірить, що завдяки прослуховуванню пісні “Солдат” наші військові отримають додаткову енергію та відчуття безмежної вдячності від людей, заради яких вони стоять на варті кожного дня!:

"Тут у тобі вірити кожен!"

Співак Діма Голик з детства пише вірші, свій музичний шлях розпочав як ударник у рідному місті Харків. Упродовж п'яти років артист працював із відомим харківським гуртом «Собаки в космосі» (пізніше «Жадан і Собаки»).

Свої перші пісні виконавець почав писати з 2016 року. А вже через три роки Діма Голик зробив перші концерти у найбільших містах України – Київ, Харків та Одеса!

Новий сингл є завершальним у трилогії про війну, який був написаний виконавцем на початку повномасштабного вторгнення, до неї також увійшли сингли “Піхота” та “Мамо, це війна”.

Діма Голик щиро бажає, щоб його творчість була почутою та допомагала людям змінюватися собі найкраще, щоб жити більш змістовною, свідомою та щасливою життям!

“Музика – це інструмент мого спілкування із світом, та я якщо моя творчість буде пробуджувати серця та допомагати людям пізнати собі, щоб жити життя на повну – я буду безмежно щасливий”

У майбутньому артист прагне записувати та ділитися зі світом своїми нові композиціями та альбомами, збирати заповнені зали та співати з ними в унісон його трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень, якими співак зовсім скоро поділиться!

Посилання на соцмережі Дімі Голіка:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCk6ISReD7RpBvVx0f3tI7bA

Instagram: https://www.instagram.com/dimagolick/

Прослухати трек “Солдат” можна на всіх платформах за посиланням:

https://song.link/soldat_



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

789
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...