Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Ця пісні має бути у вашому осінньому плейлисті! Прем'єра затишного та романтичного треку «далі» від співачки YANA MORI!

Ця пісні має бути у вашому осінньому плейлисті! Прем'єра затишного та романтичного треку «далі» від співачки YANA MORI!

Співачка YANA MORI презентувала нову пісню “далі” — композиція, що допоможе кожному слухачеві віднайти свій особливий шлях, вона про відчуття свободи та перехід на новий етап у житті!

Яна щиро хоче поділитися своїми яскравими емоціями зі слухачами через призму релізу пісні “далі” :

“Це пісня про пізнання свого шляху, страху власної невдачі та про вихід з цього стану. Пісня про дві різнобічні сторони поглядів на одну ситуацію! Перший бік — боїться той самий собі заплутує, другий — вбачає в цьому прекрасне і хоче взяти все у свої руки”.

Артистка YANA MORI описує свою легку осінню композицію як саркастичну r&b, але водночас дівчина вкладає в неї найглибші для себе сенси, які вона хоче донести до своїх слухачів.

Яна щиро хоче, щоб під час прослуховування треку кожен проживав власну історію, зі своїми емоціями, щоб пісня допомагала знайти правильний шлях та надавала відчуття комфорту та спокою!

Співачка відверто ділиться з нами про те, що змінилося з часів написання перших двох синглів потаємності та пристрасті, та написанням пісні далі :

“У минулих синглах була я та ще одна чітка постать, «далі» - лише про мене. У новій пісні можна прослідкувати розмову з умовним «ти», проте цей розмова внутрішня, у моїй голові, отже постати тут тільки одна”.

Артистка YANA MORI розповідає, що пісня “далі” про новий качан, про розвиток сольної кар'єри. Дівчина довгу годину була у музичній кризі через розпад гурту, “далі” є частково про цей важливий період співачки.

З прем'єрою пісні “далі” Яна залишає цей важкий та водночас важливий етап у своїй житті та починає новий — творчий та сповнений ентузіазму!

Зараз YANA MORI планує ще більше працювати над майбутніми піснями, вдосконалювати свій особливий стиль та радувати нас нові затишні та кайфові треки.

“Мрію, щоб під мої пісні люди проживали свої емоції, свою життя”.

Також Яна хоче віднайти свою аудиторію та співати зі своїми слухачами в унісон її трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень, якими співачка зовсім скоро поділиться зі світом!

Посилання на соцмережі YANA MORI:

YouTube: https://youtube.com/@yannamori?si=VgLQJ8e225Tu3lFT

Instagram: https://instagram.com/yannamori?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA%3D%3D&utm_source=qr

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@yannamorii?_t=8h3BA0Fzw4T&_r=1

Прослухати трек “далі” можна на всіх платформах за посиланням:

https://fanlink.to/YMdali



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

840
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...