Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Новий реліз пісні від творців хіту «Відьма»: Гурт VSIVDOMA презентував провокативний трек «Мама»!

Новий реліз пісні від творців хіту «Відьма»: Гурт VSIVDOMA презентував провокативний трек «Мама»!

Драйвовий гурт VSIVDOMA презентував палку та емоційну пісню “Мама” про студентські спогади з минулого! До класичної любовної історії хлопці вирішили додати особливу перчинку — комічний та місцями шалено кумедний підтекст, який неабияк підніме настрій кожному слухачеві!

Гурт VSIVDOMA щиро ділиться з нами, що головним повідомленням пісні “Мама” є сміливість та свобода у прийнятті власних рішень!

“Тема пісні «Мама» — кохання та свобода. Кожен сам робить вибір в житті та навіть «мама» не зробить його за вас”.

Ліричні герої пісні “Мама” покроково рухаються до прийняття вагомого рішення у їхньому житті, а чи буде це правильне рішення, чи будуть вони щасливі вкінці - кожен визначить сам !

“Кохання — це свобода. І вам робити вибір — бути вільним чи ні”.

Композиція зберігає у собі багато прихованих сенсів, тому кожен слухач під час прослуховування пісні “Мама” зможе віднайти свій, особливий сенс!

“Хтось слухатиме текст, а хтось музику. Та впевнений, що пісня не залишить байдужими. Яка б частина її вас не захопила - це таки станеться”, - ділиться своїми думками фронтмен гурту Ігор Парфелюк.

Артисти щиро вірять та розповідають, що їхня творча місія - це викликати позитивні емоції в аудиторії, допомогти віднайти свій шлях за допомогою їх творчості !

Ми впевнені, що ви точно чули хітову пісню гурту VSIVDOMA - “Відьма”, вона буквально заполонила простір соцмережі TikTok. Немає сумнівів, що трек “Мама” повторить успіх попередньої композиції, оскільки вона підкупає своїм щиросердним та життєвим наповненням!

“Наша музика прямує до ваших сердець через вуха. Ми створюємо пісні, які люди можуть підспівувати. А історії, які ми розповідаємо, слухач теж може легко накласти на себе”, - гурт VSIVDOMA.

Хлопці мають амбітні плани на найближче майбутнє!

Гурт VSIVDOMA має величезне бажання розвиватися та з кожним новим релізом відкриватися для своїх слухачів з нових сторін.

Крайні композиції "Відьма" та "Просто Друзі" були направлені на більш веселий та позитивний настрій. Але наступного року гурт планує акцентувати увагу на створенні ліричних композицій. Одночасно, вони мають намір випустити концептуальний альбом, що дозволить слухачам краще зрозуміти їхню творчість та зануритися в неї глибше!

Прослухати трек “Мама” можна на всіх платформах за посиланням:https://bfan.link/vsi-vdoma-mama

Посилання на кліп: https://youtu.be/_QQp1nTHbkI

Посилання на соцмережі гурту VSIVDOMA:

YouTube: https://www.youtube.com/@VSIVDOMA

Instagram: https://www.instagram.com/vsivdomaband/

TikTok: https://www.tiktok.com/@vsivdomaband?_t=8hZcP8wdyIH&_r=1



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

588
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...