Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Артур Чумаченко презентував нову пісню «Опір» про силу, віру та незламність українського народу!

Артур Чумаченко презентував нову пісню «Опір» про силу, віру та незламність українського народу!

Співак Артур Чумаченко презентував нову композицію «Опір», артист звертається до мільйонів українців із закликом знайти в собі силу та витривалість. Артур Чумаченко надихає на віру в світле майбутнє України та завжди пам'ятати про те, що ми є єдиною нацією.

Артур Чумаченко щиро ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Ця пісня про сильних і вірних, за волю крокує крізь стіни, нескорених, вільних, щасливих, про справжніх дітей України”

Інспірацією до написання пісні “Опір” слугувало натхнення непокореним українським народом, його стійкістю та внутрішньою силою. У цій пісні автор висловив свою глибоку любов до України, її культури та історії, а також своє захоплення величчю та непоборністю українців.

Що цікаво, артист самостійно зробив аранжування, прописавши гітару, скрипку, орган, барабани, бас гітару йому допоміг записати друг Дмитро Йовко, з яким вони раніше грали у гурті. Потім Артур відправив демо версію звукорежисера Константину Пуга, зі студії "Примат" у Києві. Константину понравилось аранжування, він був готовий допомогти допрацювати та записати пісню. На студії вони плідно попрацювали над композицією, яку вже зараз ми можемо почути на всіх стрімінгових платформах!

Зростаючи у сім'ї музикантів Артур Чумаченко вже змалку почав захоплюватися світом музыки. Тато виступавши на весіллях зі своїми піснями та граючи на гітарі, мама у свою чергу викладала у музичній школі. Артист був оточений музикою з самого детства, це був один із головних факторів, який сильно вплинув на майбутній вибір Артура, на його розвиток у творчості та прагнення творити своє!

Артур має близько 30 авторських пісень, 5 з яких уже випущено на стрімінгових майданчиках.

Створюючи пісню "Опір", Артур Чумаченко бажав, щоб слухачі відчули силу та єдність у її словах. Він прагнув, щоб кожен, хто слухає цю композицію, перейнявся незламною вірою та безперервним бажанням боротися за майбутнє України.

Співак коментує це так:

“Моя музика завжди була відданою українській ідеї. Ця пісня – моя спроба висловити уваження до сили та свободолюбності нашого народу, це віра у світлі майбутнє української держави”.

Артур Чумаченко неодноразово виступав для наших військових, вони були приємно вражені від почутого, тому Артур впевнений, що його музичні погляди та особливе відчуття музики зможуть зцілити, надихнути та допоможуть відшукати нові сенси буття!

У найближчому майбутньому Артур планує записати всі свої пісні та нарешті поділитися своїм внутрішнім світом, тому у найближчому майбутньому чекаємо нові круті та яскраві прем'єри від артиста Артура Чумаченка!

Посилання на соцмережі Артура Чумаченка:

Instagram: https://instagram.com/artchoom?igshid=MmU2YjMzNjRl...

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@artchoom

Прослухати пісню "Опір" можна за посиланням:

https://song.link/s/7Mc4dy1AQT0iALYvAuZqJU



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

761
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...