Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Бальній залі Premier Palace Hotel Kharkiv відбувся Благодійний бал-маскарад «За мир!»

Бальній залі Premier Palace Hotel Kharkiv відбувся Благодійний бал-маскарад «За мир!»

25 травня 2015 року у Бальній залі Premier Palace Hotel Kharkiv відбувся Благодійний бал-маскарад «За мир!»

У програмі заходу були виступи 100 пар студентів з п’яти вищих навчальних закладів Харкова, театрально-танцювальні номери від колективу PAstudio, благодійний аукціон.

Організатором події є громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації». Захід відбувся при підтримці Харківської обласної державної адміністрації в особі голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. До створення бал-маскараду долучилися члени організації волонтерів «Сестра милосердя АТО», які контролювали честність та прозорість збору коштів.

Усі присутні на балу могли долучитися до доброї справи: придбати лот на аукціоні або зробити благодійний внесок у спеціальну скриньку. Загальними зусиллями було зібрано 20 740 гривень, які будуть передані на благоустрій філії харківського військового шпиталю, який два тижні тому відкрився на базі місцевої лікарні в місті Часів Яр Донецької області і приймає поранених з передової.

На жаль, губернатор області Ігор Львович Райнін не зміг бути присутнім на заході, але від його імені виступила Юлія Олександрівна Світлична:

«Третій раз розкриває свої двері благодійний бал-маскарад «За мир». Його проведення вже стало традицією. Це не лише гарний приклад того, як у наш непростий час можливо допомогти суспільству зберегти ідеї миру. Перш за все, це нагадування про те, що підтримка постраждалим від бойових дій, допомога воїнам-патріотам, яким ми вдячні за мирне небо над харківською землею, наш щоденний святий обов’язок».

Юлія Олександрівна Світлична також зазначила:
«Ми розуміємо, як складно об’єднатися в такий непростий для нашої країни час, але ми показали, що разом ми дійсно сила! Студенти - це та опора, яка завтра буде боронити наш тил, студентство - це той фундамент, на якому буде будуватися держава. Студентство проявляє солідарність, всі вони молоді, красиві й енергійні. Сьогоднішній бал-маскарад «За мир» доводить ще один момент: ніхто не може бути осторонь біди. Бажаю всім нам миру і добра! Хочу подякувати «Всеукраїнському студентському братству «Еліта Нації» , волонтерській організації «Сестра милосердя АТО», ведучим хореографам області»

Президент громадської організації ВСБ «Еліта» Олексій Курцев на урочитому відкритті бал-маскараду «За мир» сказав наступні слова:
«Я вдячний усім тим, хто відвідав бал-маскарад «За мир», аби побачити, як еліта нації, талановита молодь буде танцювати вальс, активно готуючись до цього заходу протягом місяця. Ми, представники студентської молоді, дякуємо голові Харківської обласної державної адміністрації Ігорю Львовичу Райніну за те, що він зі своєю командою допоміг організувати цей  чудовий захід. Ми дякуємо всім спонсорам, меценатам, партнерам, які допомагали в підготовці цього заходу. Хотілось би подякувати всім ректорам ВНЗ, під чиїм керівніцтвом виховуються гідні представники української спільноти, небайдужа молодь, справжня еліта нації!»

Голова волонтерської організації «Сестра милосердя АТО» Ярина Чаговец:
«Дякуємо голові Харківської державної адміністрації за підтримання ідеї проведення балу. Насправді важливим є допомога бійцям, які воюють у зоні АТО, для них необхідна ця підтримка і від студентів, і від волонтерів, і від усіх присутніх у цьому залі. Від волонтерського центра «Сестра милосердя АТО» хотіли б подякувати усім організаторам цього заходу. Особливо хотілось би відзначити діток зі спеціалізованої школи №11, які зробили дуже красиві лоти на сьогоднішній аукціон».

На заході були присутні представники ЗМІ, телебачення. Кожен бажаючий міг спостерігати за перебігом подій онлайн завдяки прямій трансляції від TRIOLAN.

Усіх учасників і гостей вечора очікував святковий фуршет від партнерів: кондитерської фабрики «Лісова казка», авторських капкейків від Kate Bakery та чарівним тортом від кафе «1654»!

На балу були визначені 10 пар-фіналістів, серед яких за традицією було обрано короля та королеву вечера. Отримали ці почесні звання Богдан Сергієнко та Карина Та-Губар! Переможці отримали цінні подарунки від спонсорів – планшети, а також футболки від студентського братства, сертифікати від парнерів заходу.

Благодійний бал-маскарад «За мир!»

Насправді, бал-маскарад «За мир» -  це не лише красиве шоу, але й важливий суспільно-значущий захід. Це  об’єднання молоді заради спільного добробуту, заради допомоги тим, хто постраждав у зоні бойових дій АТО. За час репетицій танцювальних постановок студенти знайшли друзів з різних ВУЗів, спробували себе у новому напрямі діяльності, розкрили свої творчі здібності, а головне – зробили свій внесок у добру справу, залишили свій слід в історії балу, саме завдяки їм була чарівна атмосфера добра, яскрава танцювальна картина!

Бал – це казка, яка для кожного стала реальністю!

Дякуємо усім, хто долучився до створення цієї грандіозної події! В єдності сила!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

3037
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...