Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові завершився Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая від Харківської ФРІ

У Харкові завершився Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая від Харківської ФРІ

Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая  стартував 1 листопада на сторінці соціальної мережі ВКонтакті (https://vk.com/auction_freetime) та Facebook (https://www.facebook.com/groups/360187767481380). Були створені альбоми "Хлопці", "Дівчата" та "Майстер-класи", у які учасники, згідно із правилами аукціону, завантажували свої фотографії для потенційних покупців їх часу. Аукціон з перших же днів набрав популярність серед харків’ян.

У аукціоні  прийняли  участь близько 1000 людей, та такі відомі люди Харкова, як: Сергій Жадан, Ігор Зарудко, альбом групи "Оркестр Че", художник Гамлет Зіньковський , були запропоновані майстер-класи від йога-центру Shanti,  ZUMBA® Fitness, Червого Хреста та багато інших.

Партнерами  заходу виступили : ЧЧервоний хрест, кав’ярня ОБЛОМОФ, кав’ярня ЗОЛОТИЙ ДУКАТ, театр P.S.,  антикафе ТЕПЛО, антикафе 2GETHER, антикафе 7/9, театр "Кімната Т".

Організатори зібрали кошти на сумму 20000 гривень, на які буде проведена  закупівля всього необхідного для дитбудинків. Іграшки, канцтовари, речі першої необхідності – все це до дітлахів привезуть ФРІшники разом із Дідом Морозом.  На цей раз допомона буде надана Спеціальній загальноосвітній школі-інтернату I-II ступенів №55 для дітей с порушеннями розумового розвитку та Зеленогайській спеціальній загальноосвітній школі-інтернату для дітей-сиріт та дітей, котрі залишились без опіки батьків, з недоліками розумового розвитку.

Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая

20 грудня відбудеться бал-маскарад для всіх учасників. Цей захід є відмінною можливістю зустрітися для тих, хто брав участь у аукціоні. (http://vk.com/fri_winter_masquerade)

Також відбудеться концерт за участі харківських музикантів та літераторів, де буде додатковий збір коштів, речей та іграшок.

Аукціон вже став традицією і проводиться вчетверте. Минулого року він зібрав понад 15 тис. грн та 900 учасників.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

567
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...