Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

“Офіс реформ” визначив переможців фотопроєкту про Харків

“Офіс реформ” визначив переможців фотопроєкту про Харків

Команда “Офісу реформ Харкова” привітала учасників фотоконкурсу про Харків та нагородила переможців.

Конкурс проходив на сторінці Instagram “Офісу реформ Харкова”, серед 24 фіналістів фотоспоту.

Переможниця за кількістю голосів в конкурсі – Аліна Якименко отримала подарунок від партнера проєкту, компанії “Canon Ukraine” – багатофункціональний фотопринтер.

А також, за вибором команди “Офісу реформ Харкова”, привітали Андрія Харламова разом з нашим партнером – національною торговою мережею “Техно Їжак”. Вони є новаторами в своїй області, тому підготували для переможця найсучаснішу камеру моментальної фотографії.

Метою всього проєкту стало підтримати бренд міста у конкурсі від Вікіпедії “Вікі любить пам’ятки”, а також відкрити фотографам доступ до ексклюзивних локацій та створити унікальні знімки міста.

Проєкт було запущено у вересні, разом з Департаментом міжнародного співробітництва Харківської міської ради, Молодіжною радою при Харківському міському голові, а також партнерами: провідним постачальником цифрових фотокамер та фотообладнання “Canon Ukraine”, національною торговою мережею “Техно Їжак” – експертів в області гаджетів та аксесуарів, та правильною фотошколою Харкова “New Stars Company”.

На першому етапі було зібрано понад 120 реєстрацій та реалізовано 76 фото-маршрутів Харковом.

24 фіналісти потрапили на Фотоспот – тур ексклюзивними локаціями міста: будівля та дах Держпрому, приміщення ХАТОБу, Міська та Обласна рада, Успенський та Благовіщенський собори разом зі дзвеницями, а також Парк Горького з висоти атракціонів та багатоповерхова парковка в міському саду.

Проєкт надалі буде розвиватись, а якісних фото нашого міста тепер буде ще більше. Дякуємо учасникам та партнерам за допомогу в організації.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

604
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...