Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Дія.Бізнес відкрила перший центр підтримки підприємців разом із консалтинг-зоною у Харкові 28 травня

Дія.Бізнес відкрила перший центр підтримки підприємців разом із консалтинг-зоною у Харкові 28 травня

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, 28 травня відкрив перший центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові. 

Харків став пілотним містом в Україні в цьому проєкті.

Регіональним партнером Міністерства в Харкові стала комунальна установа “Офіс реформ Харкова”.

«Ми дуже раді, що саме Харків став першим містом, де відкривається центр підтримки підприємців. Наша команда долучилась до реалізації цього проєкту разом з Міністерством, адже Харків є пілотом у багатьох проєктах цифрової трансформації. Ми разом працювали над тим, щоб відчинити двері центру. Поки що в режимі карантину, для онлайн-консультацій та онлайн-продуктів, але вже незабаром карантин закінчиться, і центр буде працювати для всіх, хто бажає отримати консультацію щодо своєї бізнес-діяльності, навчитись системного підприємництва чи протестувати свій продукт перед продажем», — сказала PM проєкту від Регіонального партнеру — «Офісу реформ Харкова» — Дар’я Михайлюта.

Згодом кожен підприємець зможе отримати фахові консультації в напрямках пошуку та валідації бізнес-ідеї, створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, доступу до фінансів, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо.

В умовах карантину онлайн-відкриття в прямому ефірі фейсбуку Дії провела Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. Вона вважає це першим важливим кроком до розбудови повноцінної, ефективної та дієвої екосистеми розвитку для підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу.

«Розвиток підприємництва є важливою задачею для держави. Мінцифра разом з партнерами розуміє цей пріоритет і робить усе можливе в межах власних компетенцій. Сьогодні ми починаємо фундаментальну розбудову екосистеми для підприємців. Ми створюємо мережу центрів підтримки підприємців, що будуть місцем зустрічей, освіти, консалтингу та підтримки підприємців конкретного міста та регіону, основною задачею яких буде збільшення кількості бізнесу в місті та регіоні, а також розвиток підприємств.

Національний проєкт підтримки підприємництва Дія.Бізнес має дві складові: онлайн-платформу business.diia.gov.ua, що є справжнім 1stop shop для майбутнього та діючого підприємця (і який вже працює), а також офлайн-центри послуги офлайн для тих підприємців, кому комфортніше спілкуватись та отримувати послуги офлайн», — підкреслила Валерія Іонан.

Окрім отримання консультацій, підприємці зможуть:

- взяти участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах для підприємців

- орендувати простір для проведення власних заходів

- протестувати свій продукт на pop-up локації перед виходом на ринок

Партнерами та спонсорами, завдяки яким реалізовується проєкт, стали Visa іХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Одночасно з відкриттям консалтингової зони в Харкові з’явилась можливість онлайн-консультацій підприємців за допомогою сервісів відеозв’язку на порталі Дія.Бізнес: https://business.diia.gov.ua

В умовах карантину, центр працює в онлайн-режимі, згодом же, буде офіційне відкриття та надання послуг офлайн. Дату відкриття повідомить Дія на своїх офіційних сторінках.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

517
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...