Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Прем’єрний показ вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде»

Прем’єрний показ вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде»

23 березня о 19:30 відбудеться другий прем’єрний показ вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде» харкiв’янки Кiри Малiнiої — переможницi конкурсу Taking the Stage в рамках театральної програми Британської Ради.

Taking the Stage – це річна театральна програма Британської Ради, яка дає можливість молодим режисерам поставити найкращі сучасні британські п’єси на сценах українських театрів http://www.britishcouncil.org.ua/theatre2016

У цьому році у конкурсі взяли участь більш ніж 40 режисерів та театрів. Було обрано 10 фіналістів, які представили свої роботи в Києві у вересні минулого року. Члени журі - представники чотирьох британських театрів, а також провідні театральні діячі України - обрали 4 переможців, яким випала честь поставити сучасні британські п’єси.

Вистава Кіри Малініної «Як боги впадуть, то безпечно не буде» за п’єсою Сельми Дімітрієвич - ця історія складних відносин дорослої доньки і матері. Їх життя схоже на ходіння по колу: нескінченні розмови про погоду, чаї, батька, бойфренда, тітки і знову про погоду. Все вже знайоме, все вже було, але зовнішня стабільність приховує за собою бурю почуттів, що час від часу прориваються. Обидві вони шукають вихід з цього кола, шукають можливість побачити один одного без звичних масок і ритуалів, живими і вразливими. Це розмова довжиною в життя, сконцентрована в одній годині.


Показ вiдбудеться на сцені театру «Вінора» (вул. Скрипника, 7)

Будемо вдячнi вам за розповсюдження iнформації про данну подiю.

Питання за тел. 050 915 17 86

Коклонська Оксана.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

750
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...