Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Прем’єра вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде»

Прем’єра вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде»

13 и 23 березня о 19:30 відбудеться прем’єра вистави «Як боги впадуть, то безпечно не буде», на сцені театру «Вінора» (вул. Скрипника, 7), в рамках театральної програми Британської Ради Taking the Stage.

Taking the Stage – це річна театральна програма Британської Ради, яка дає можливість молодим режисерам поставити найкращі сучасні британські п’єси на сценах українських театрів (http://www.britishcouncil.org.ua/theatre2016 ).

У цьому році у конкурсі взяли участь більш ніж 40 режисерів та театрів. Було обрано 10 фіналістів, які представили свої роботи в Києві у вересні минулого року. Члени журі - представники чотирьох британських театрів, а також провідні театральні діячі України - обрали 4 переможців, яким випала честь поставити сучасні британські п’єси.

Вистава Кіри Малініної «Як боги впадуть, то безпечно не буде» за п’єсою Сельми Дімітрієвич - ця історія складних відносин дорослої доньки і матері. Їх життя схоже на ходіння по колу: нескінченні розмови про погоду, чаї, батька, бойфренда, тітки і знову про погоду. Все вже знайоме, все вже було, але зовнішня стабільність приховує за собою бурю почуттів, що час від часу прориваються. Обидві вони шукають вихід з цього кола, шукають можливість побачити один одного без звичних масок і ритуалів, живими і вразливими. Це розмова довжиною в життя, сконцентрована в одній годині.

Будемо вдячнi вам за розповсюдження iнформації про данну подiю.

Питання за тел. 050 915 17 86

Коклонська Оксана.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

712
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...