Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

«Берлінський вікенд» у Харкові: кіно про постпанк і екопорноактивізм

«Берлінський вікенд» у Харкові: кіно про постпанк і екопорноактивізм

4, 5, 6 грудня в кінотеатрі «8 1/2» відбудеться «Берлінський вікенд» — вечори культового кіно про німецьку столицю.

Харків’янам покажуть музичний фільм «B-Movie: звук і пристрасть в Західному Берліні» — хіт цьогорічного фестивалю «86», фільм Міхала Марчака F*ck for Forest про скандальну групу берлінських екопорноактивістів та фільм «Панельні історії»

4 грудня.
Початок показу о 19:00.
B-MOVIE: Звук і пристрасть в Західному Берліні

Реж. Йорґ Гопп, Клаус Мек, Гайко Ланґе
Німеччина, 2015, 92’
Кіномандрівка альтернативною сценою Захіного Берліну 1980-х. Головним героєм фільму є британець Марк Рідер — діджей, музикант і продюсер гурту Joy Division. Він переїжджає з Манчестера у місто на краю Європи, оточене стіною. У шаленому Берліні 1980-х Рідер зустрічає Ніка Кейва, Тільду Свінтон, гурт New Order, піонерів техно та нойзу. Світова прем’єра фільму Йорґа Гоппе, Клауса Мека, Гайко Ланґе відбулась на Берлінському кінофестивалі.

5 грудня
Початок показу о 19:00.
F*CK FOR FOREST

Реж. Міхал Марчак
Польща, Німеччина, 2012, 86’
Історія про однойменну організацію, що займається екологічним порноактивізмом. FFF вірять: секс може змінити світ. Активіст(к)и знімають домашнє порно і продають його через інтернет, щоб назбирати грошей на порятунок тропічних лісів. Маючи на рахунку кілька сотень тисяч доларів, FFF вирушають на зустріч з корінним населенням в басейні Амазонки. Дебютний фільм польського режисера Міхала Марчака, найкращий документальний фільм Варшавського кінофестивалю

6 грудня
Початок показу о 19:00.
ПАНЕЛЬНІ ІСТОРІЇ

Реж. Лоренц Фіндайзен
Чехія, Франція, 2014, 72’
Панельні будинки — водночас капіталістичний винахід і радянський символ — пов’язали долі людей із різних частин Європи. Мешканці «бетонних коробок» розповідають про свій досвід, обумовлений промисловим житлобудівництвом на тлі конфлікту ідеологій Сходу і Заходу. Фільм оповідає історію європейської стандартизації, що вплинула на життя цілих поколінь.

Квитки в касах кінотеатру та на сайті: http://kinoland.com.ua/cinemas/8-12/



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

576
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...