Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Українська співачка ARTEANA представляє вайбову і ритмічну пісню про палке кохання - “Зорі”

Українська співачка ARTEANA представляє вайбову і ритмічну пісню про палке кохання - “Зорі”

Українська співачка ARTEANA символічно починає рік з кохання, представляючи всім своїм шанувальникам вайбовий трек про найсильніше почуття у світі: “Я відчула, як має звучати ця пісня, і що я хочу донести своїм виконанням у цій роботі”.

“Зорі”- емоційний, проте легкий за вайбом трек, сповнений кількома важливими символами - дівоча душа, серце, якому не збрешеш: “Мені хочеться, щоб ми всі пам'ятали відчуття тієї першої шаленої любові, яка приходить низвідки. Спершу ти пручаєшся, піддаючись розуму, але цей вирій віддчутів не зупинити!”

“Довіра у коханні – дуже важливо, – впевнена співачка. - Саме тому тільки справжнє кохання дає можливість “тонути” у коханні сміливо. Мій трек - про ті неймовірні почуття, які охоплюють тобі, коли ти опиняєшся в обіймах коханого людини.

Дівоча душа і серце - це ті, що ніколи не збреше, зорі розтанути, але душа палає почуттями. Тому все інше неважливо, коли є справжнє кохання.

Не дивлячись на запальну мелодію та легкий вайб, меседж пісні глибокий і важливий для сьогодення: “Я від щирого серця бажаю всім нашим дівчатам та жінкам дочекатися своїх коханих, бо кохання, як найсильніше почуття на перемогу”.

Пісня вже доступна на всіх стрімінгових платформах: https://orcd.co/arteana_zori



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

593
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...