Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові пройде виставка робототехніки

У Харкові пройде виставка робототехніки

Захід відбудеться 4 лютого 2023 року.

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради запрошує харків’ян на виставку робототехніки.

На заході будуть представлені близько двох десятків роботів, яких власноруч зробили діти. Відвідувачі зможуть проголосувати за найцікавіший винахід і обрати найкреативнішого автора. Переможці отримають почесні грамоти та цінні подарунки, всі учасники – подяки. Вручить їх директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Власенко.

Захід відбудеться 4 лютого з 13:00 до 15:00. Місце проведення – підземний перехід до ТРЦ "Нікольський" (станція метро "Університет").

Паралельно з виставкою у переході будуть проходити майстер класи з гри у шашки, шахи, Го. Взяти участь і поспілкуватися з тренерами зможуть всі бажаючі діти та їхні батьки.

Відзначимо, захід присвячений всесвітньому Дню робототехніки. Проводиться Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради спільно з освітнім центром робототехніки "Volt", стем-школою "Інвентор", Харківською обласною федерацією шашок, Харківською обласною федерацією шахів та федерацією гри в Го.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

643
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...