Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В Україні запустили офіційний туристичний мерч

В Україні запустили офіційний туристичний мерч

26 січня 2022 відбувся офіційний запуск нового проєкту від всеукраїнської спілки Visit Ukraine – туристичний мерч для ваших стильних подорожей.

Проєкт https://visitukraine.shop було створено задля популяризації України в світі та підтримки внутрішнього туризму.

Головний слоган проєкту: покажи Україну світу.

"Ми з командою вважаємо, що одяг має велике значення в житті людини, якщо він несе певну ідею. Ідею, яку хочеться популяризувати та яка спроможна об'єднати якомога більше однодумців." – каже СЕО Visit Ukraine Антон Тараненко.

Кожен володар будь-якої з речей Visit Ukraine автоматично стає амбасадором України та долучається до відновлення туристичних пам'яток України, підтримуючи збереження історичної та культурної спадщини нашої країни.

З кожної проданої одиниці Visit Ukraine передає $1 на благодійність. Сьогодні триває збір коштів на реставрацію Дендрологічного парку «Олександрія» Національної академії наук України, який розміщено на околиці старовинного міста Біла Церква, Київської області.

Замовити мерч Visit Ukraine можна з будь-якої точки планети, він стане не тільки зручною та практичною частиною гардеробу, а й чудовим подарунком або сувеніром.

Безпечна подорож має ім’я – VisitUkraine.Today

Нагадаємо, що інформаційний ресурс VisitUkraine.Today було запущено в липні 2020 року за інформаційної підтримки Державного агентства розвитку туризму, Прикордонної служби України та представників Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства закордонних справ України. За 2021 рік портал відвідало близько 3 мільйонів унікальних користувачів з понад 100 країн світу.

На порталі є необхідна та найбільш актуальна інформація:

Вся інформація на ресурсі оновлюється щодня та викладається трьома мовами – українською, англійською та російською. Для зручності іноземних громадян додано німецьку мову. А також працює цілодобова гаряча лінія (English speaking) – онлайн чати та call центр – якщо вам потрібні роз'яснення щодо зазначеної інформації або оперативна допомога у вирішенні проблем та непорозумінь, пов'язаних із перетином українського кордону.

Подорожуйте Україною, подорожуйте разом з Україною, ставайте частиною промоції України в світі, адже наша країна фантастична, особлива та неповторна!

  • Правила перетину українського кордону іноземними громадянами;
  • Правила в'їзду та транзиту українців до 230 країн світу;
  • Візова інформація;
  • Правила обсервації/самоізоляції;
  • Правила перебування у містах, готелях, громадських місцях, закладах харчування тощо;
  • Надання допомоги в установці, авторизації та користуванні мобільним додатком «Вдома»;
  • Правила користування COVID-сертифікатами в Дія;
  • Контакти посольств, консульських служб та представництв України в іноземній державі.
  • Вся інформація на ресурсі оновлюється щодня та викладається трьома мовами – українською, англійською та російською. Для зручності іноземних громадян додано німецьку мову. А також працює цілодобова гаряча лінія (English speaking) – онлайн чати та call центр – якщо вам потрібні роз'яснення щодо зазначеної інформації або оперативна допомога у вирішенні проблем та непорозумінь, пов'язаних із перетином українського кордону.

    Подорожуйте Україною, подорожуйте разом з Україною, ставайте частиною промоції України в світі, адже наша країна фантастична, особлива та неповторна!



    Подписывайтесь на наш канал:
    «78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
    78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

    930
    RSS
    Нет комментариев. Ваш будет первым!
    Загрузка...