Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Науково-практичний семінар «Харків туристичний: інновації, бренди та перспективи розвитку»

Науково-практичний семінар «Харків туристичний: інновації, бренди та перспективи розвитку»

У Харківській державній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка у відділі науково-інформациійного забеспечення інноваційних процесів 27 вересня 2018 р. о 13.00 відбудеться науково-практичний семінар «Харків туристичний: інновації, бренди та перспективи розвитку», присвячений Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні.

Безумовно, Харків – це місто науки і промисловості, культури і мистецтва, місто можливостей і розвитку. Туризм - одна з найбільш важливих економічних сфер розвитку. Сподіваємося, що наш захід допомагає розвитку міста. Ми хочемо, щоб до нас приїжджали туристи, дивилися наші пам'ятки, адже подивитися в Харкові є що.

Серед учасників семінару: представники туристичного бізнесу Харкова і Харківської області, фахівці організаційно-методичного центру туризму, викладачі ВНЗ міста Харкова, громадські активісти, бібліотекарі-краєзнавці, професійні екскурсоводи, організатори проектів та ініціатив з розвитку місцевого туризму та інші.

На семінарі обговорюватимуться актуальні питання розвитку туристичної інфраструктури міста, нові туристичні об'єкти і ініціативи, аналіз стану розвитку внутрішнього туризму Харкова в 2018 році.

Запрошуємо до участі у семінарі.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

728
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...