Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Бал-маскарад «За мир»!

Бал-маскарад «За мир»!

Громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» оголошує про проведення грандіозного проекту, аналогів якому немає не тільки в Харкові, але й в Україні, найяскравіша та наймасштабніша подія в культурно-розважальному житті міста – благодійний бал-маскарад "За мир"!

Проект реалізується при підтримці Харківської обласної державної адміністрації в особі голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.

Бал-маскарад «За мир» – це знаковаподія в житті міста, яка дивує своїм форматом, масовістю та шоу, у якому поєднуються танцювальні, музикальні композиції з грою світла, вишуканим оформленням та майстерністю артистів.

У програмі бал-маскараду масштабні танцювальні номери у виконанні 150 пар студентів харківських навчальних закладів, а також неймовірна театрально-танцювальна вистава від провідних хореографів міста.
Усі номери, які побачить глядач протягом вечора, будуть об`єднані єдиною темою та ідеєю про збереження миру, запобігання війни та допомогу постраждалим від бойових дій.

Також слід зазначити, що гості зможуть зробити яскраві фотознімки у спеціальній фотозоні, скуштувати авторські солодощі на фуршеті та взяти участь у благодійному аукціоні.

Бал-маскарад «За мир»!

Головною метою цього проекту є збір коштів на допомогу постраждалим від бойових дій у зоні АТО. До створення бал-маскараду «За мир» долучилися члени громадської організації волонтерів «Сестра милосердя АТО», тож збір коштів відбуватиметься чесно й прозоро, а протягом усього вечора кожен зможе зробити свій внесок у добру справу.

Бал-маскарад «За мир»!
Бал-маскарад «За мир»!
Бал-маскарад «За мир»!

Бал-маскарад відбудеться 25 травня по традиції в одному з найкращих залів міста – Premier Palace Hotel Kharkiv. Діятиме вечірній дрес-код.

Нагадаємо, що громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» успішно провела два бали: у березні та грудні 2014 року. Ці події мали неабиякий резонанс. Так, у бал-маскараді «За мир», що відбувся зимою, взяло участь 120 пар! Зараз «Еліта Нації» має ще вищу мету: долучити до створення танцювальної композиції студентів 5 ВНЗ Харкова:

- Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого,
- Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна,
- Національний фармацевтичний університет,
- Харківський національний унівеситет міського господарства імені О.М.Бекетова,
- Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця.

Ми завжди відкриті для партнерства та взаємодопомоги.

Творимо добру справу разом!

Організаційні питання та партнерство: 099 491 91 31 Маріанна 
Акредитація ЗМІ та зв’язки з громадськістю: 0671235615 Юлія



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

841
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...