Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

CreateKharkivFest запрошує представників креативного класу, бізнесу, харків’ян та гостей міста

CreateKharkivFest запрошує представників креативного класу, бізнесу, харків’ян та гостей міста

Масштабний дводенний захід проходитиме 17 липня в Колонній залі Північного корпусу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та 18 липня на території Ботанічного саду університету. Побачити всі події можна буде в онлайн-режимі.

Фестиваль креативних індустрій продемонструє перетин та інтеграцію різних сфер життя нашого міста, можливості розвитку творчого потенціалу його представників. Показати ресурси та тренди культурного майбутнього міста в поєднанні творчості та інновацій – особливо важливо під час пандемії COVID-19. Проблеми, з якими стикаються представники креативної індустрії, набули зараз нового характеру та інших кутів огляду.

«KharkivSTARTegy 2030» - стратегія міста, наша дорожня карта, що зараз формується командою CreateKharkiv, передбачає активні дії щодо підтримки креативних індустрій. Ми об'єднуємо та зміцнюємо культурні центри і традиції саме в Харкові, задля підтримки митців та бізнесу пов’язаного з творчістю. Запрошуємо вас на CreateKharkivFest до обговорення майбутнього культури та іміджу міста», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська, начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Усі бажаючі можуть взяти участь у фестивалі онлайн. Для цього працюватиме Telegram-канал @LetsCreateKharkiv, де можна поставити питання або лишити коментарі. Прямі ефіри можна буде побачити на Youtube каналі CreateKharkiv.

У програмі фестивалю – дискусійні панелі із зарубіжними гостями, відомими харків’янами, підписання меморандуму щодо наміру створення Кластеру Креативних Індустрій, посадка дерева-символа креативних індустрій, Fashion-покази під DJ Stream, "Світові мюзікли" у виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів ХНАТОБ.

Мета фестивалю - формування і розвиток сектора креативних індустрій, підняття загальної частки креативних індустрій міста у ВВП держави та залучення інвестицій для всебічної підтримки проектів у цій сфері.

Захід організовано Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Партнерами є Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна та група компаній DCH.

Детальна програма фестивалю на сайті https://create.kharkov.ua

Create Yourself! Create Your City!



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

758
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...