Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Santas Fun Run 2018: перегони Санта-Клаусів

Santas Fun Run 2018:  перегони Санта-Клаусів

23 грудня 2018 року, о 15:00 у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького (майданчик за кінотеатром «Парк») відбудеться щорічна акція – веселі перегони в костюмах Санта-Клаусів.

Метою заходу є збір коштів для будівництва у м. Харкові дитячого майданчика для дітей з особливими потребами.

Чому ми біжимо?
Щоб допомогти дітям.
Діти з особливими потребами не мають можливості гратися разом з іншими дітьми, але їхні серця прагнуть уваги та любові. Вони мріють спілкуватися та гратися з іншими дітьми як рівні.Щоб долучитись до європейської спільноти. Подібні благодійні заходи вже багато років збирають кошти на допомогу дітям по всіх країнах Європи.

Щоб отримати гарні емоції. Активні сім’ї з дітьми та домашніми тваринами, бізнес-команди, окремі учасники, одягнені у костюми Санта-Клаусів, створюють новорічний настрій. бізнес-команди, окремі зацікавлені учасники, одягнені в костюми Санта-Клаусів, створюють новорічний настрій. 

Біжи з нами, щоб діти гралися разом!бізнес-команди, окремі зацікавлені учасники, одягнені в костюми Санта-Клаусів, створюють новорічний настрій. 

Біжи з нами, щоб діти гралися разом!бізнес-команди, окремі зацікавлені учасники, одягнені в костюми Санта-Клаусів, створюють новорічний настрій. 

Біжи з нами, щоб діти гралися разом!

Долучитися до заходу може кожен бажаючий. Учасники за благодійний внесок отримують костюм Санта-Клауса та номер у перегонах.

Як це відбуватиметься?

Перегони розпочнуться з майданчика за кінотеатром "Парк"(1 км — успішно подолають усі: дорослі, діти, дівчата на підборах , команди друзів та колег, матусі з візочками). Кожен учасник перегонів отримає медаль та подарунки від спонсорів. Після перегонів - святковий парад та нагородження переможців на головній сцені. Разом "запалюємо" головну ялинку парка.

Ми очікуємо на 300 учасників, які отримають гарний настрій, підтримку друзів, подарунки та відчуття причетності до доброї справи!

Біжимо, щоб діти могли гратися разом!

Захід відбувається за підтримки Ротарі клубів міста Харкова та Харківської міської громадської організації «Креавіта».

Чекаємо всіх 23 грудня 2018 року о 15.00 у Харкові на веселих перегонах Санта Клаусів



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

713
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...