Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Артист ALEXCIZI створює нові хіти за кермом автомобіля! Емоційна прем'єра пісні «Під білими зорями» з особливим посланням для слухачів!

Артист ALEXCIZI створює нові хіти за кермом автомобіля! Емоційна прем'єра пісні «Під білими зорями» з особливим посланням для слухачів!

Співак ALEXCIZI презентував романтичний та водночас дуже сильний трек “Під білими зорями”! Пісня ALEXCIZI — це мелодійний маніфест, що закликає слухачів цінувати кожен момент і насолоджуватися тим, що маєш саме зараз!

Ця пісня є нагадуванням кожному, хто може відчувати сум, що справжня цінність вже є в нашій житті, і ми повинні цінувати кожен момент та людей, які є поруч із нами!

Особливе послання, яке артист залишає у пісні “Під білими зорями”, нагадує слухачам про те, що справжнє счастье знаходиться у простих промовах та близьких людях, і це варто цінувати кожного дня.

Артист впевнено передає свої глибокі сенси, що точно відгукнуться кожному, розповідаючи історію про втрачене кохання та наголошуючи на важливості цінування одне одного прямо зараз.

“Я хочу, щоб люди цінували один одного, поважали та відверто відчували від цього своє счастье в моменті, життя є циклічним, і ми маємо цінну можливість відчувати це життя та кайфувати від теперішнього доки воно не перетворилося на минуле”. - відверто ділиться співак ALEXCIZI!

Важливим аспектом для співака була колосальна підтримка від його близьких людей, саме це так надихнуло ALEXCIZI на створення композиції “Під білими зорями”!

Після початку повномасштабного вторгнення ALEXCIZI відчув сильне бажання створювати власні пісні! Наразі у його арсеналі вже є п'ять композиції: “Доля”, “Твоє серце”, “Вона” та “Мовчиш”, які знайшли своїх слухачів та отримали позитивні відгуки.

Та нещодавно презентована пісня "Чому пісні сумні", яка також отримала чудовий фідбек від аудиторії. Артист не збирається зупинятися на досягнутому та впевнено презентує новий реліз “Під білими зорями”, прагнучи знайти нових шанувальників, які поділяють його музичні погляди!

“Я впевнений, що моя музика принесе слухачам тільки задоволення та насолоду від прослуховування, і вони будуть знову і знову вмикати її на повтор”

ALEXCIZI прагне доносити свою творчість до сердець людей і щоб слухачі з нетерпінням чекали на його нові релізи. Він також планує випустити свій перший альбом, що стане новим етапом у його музичній кар'єрі!

Послухати пісню “Під білими зорями” можна на всіх стрімінгових платформах за посиланням:

https://lnkfi.re/bilizori

Інстаграм артиста ALEXCIZI:

https://www.instagram.com/oleks_zhuk?igsh=cjN4NzF3NnI1MjAw



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

406
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...