Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харківським дітям привезли Віфлєємський вогонь

Харківським дітям привезли Віфлєємський вогонь

У Харкові відбувся захід «Вогонь миру єднає світ»

"Вогонь миру єднає світ" – захід єдності та солідарності між двома містами: Харковом і литовським Вільнюсом.

19 січня благодійники з Вільнюсу – директор Некомерційного публічного юридичного лиця Дидэли Стебуклэй Аудріус Ваіноніс і співзасновниця закладу Наталія Сорокіна – привезли Віфлєємський вогонь маленьким харківʼянам з малозабезпечених і багатодітних родин та діткам ВПО.

Окрім символічного подарунку, який є символом миру, єднання, незламності та віри, для юних городян влаштували свято з конкурсами, майстер-класами з народного танцю та плетіння ляльки-мотанки і солодощами. Кожна дитина отримала індивідуальний подарунок від родин Вільнюса, які благодійники пакували власноруч.

Щиро вдячні нашим литовським друзям, які не побоялися приїхати до Харкова і особисто зробити добру справу, незважаючи на складну ситуацію у місті.

Захід відбувся у ресторані готових страв "Business Diner". Його директор Станіслав Фелонюк за надання допомоги в організації та проведенні заходу, самовідданість та небайдужість до дітей міста Харкова нагороджений Почесною грамотою Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Також висловлюємо подяку торговельній марці "Кулиничі"

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

482
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...