Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків сортує з Моршинською

Харків сортує з Моршинською

Еко-ініціатива Моршинської та MyWaterShop “Зелена торба” розширює географію. Відтепер, окрім Києва, Одеси, Львова, пластик на переробку можна здати і в Харкові

Вже другий рік поспіль в рамках спільної екологічної ініціативи Моршинської та MyWaterShop “Зелена Торба” бренди агітують сортувати пластик без зайвих зусиль та закликають здавати пляшки з маркування PET-1 на переробку своїм експедиторам. Наразі проєкт діє в чотирьох містах України — від сьогодні до Києва, Одеси та Львова приєднався і Харків.

“Поки природна Моршинська щоденно відновлює ваше тіло, ми з командою день у день працюємо над впровадженням інновацій та оновленням бренду. Відповідальність перед кожним з вас, толерантність до світу навколо, етичне ставлення до ресурсів і розумне споживання — це не тільки модні тренди і данина сучасним віянням, а й необхідний базис, незламний фундамент та абсолютна істина для нас. Моршинську створює природа, тож наша місія — зберігати, захищати та генерувати необхідні умови для відновлення її ресурсів.

За останній час нам вдалося на 15% зменшити кількість пластику в кожній пляшці. Як наслідок — Моршинська постала перед нами в новому дизайні та більш сучасній ергономічній формі. У колаборації з MyWaterShop ми пропагуємо ресайклінг пластику, який можна здавати нашому агентові прямо у себе вдома. Чи може щось бути простіше?

Екологія для нашого бренду — пріоритет і цінність, тож попереду в нас ще багато еко-ініціатив. В нас немає іншої планети, тому саме час потурбуватись про нашу. Приєднуйтесь до ініціативи в Києві, Одесі, Львові, а відтепер і Харкові”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Завдяки спільній соціально-екологічної ініціативі Моршинської та MyWaterShop "Зелена Торба", здавати пластик на переробку можна прямо у власній оселі. Що для цього необхідно? Купуйте воду на MyWatershop.ua або за телефоном 0 800 505 888, додавайте до замовлення спеціальну сітку для сортування, яка вміщує 40-60 стислих пляшок 1,5 л. А вже під час наступного доставлення — обмінюйте її у нашого експедитора на нову. Або ж обирайте на інтерактивній карті найближчий пункт приймання пластику і здавайте його самостійно. Сортуйте разом з Моршинською легко і без зайвого клопоту вже сьогодні та кожного дня!

https://mywatershop.ua/news/zelena-torba/ — детальніше про ініциативу “Зелена торба”

https://mywatershop.ua/green-bag-map/ — територія дії програми “Зелена торба”



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

811
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...