Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

“Мене чути?”: Urban Space Radio запрошує на дводенний онлайн-хакатон про створення подкастів

“Мене чути?”: Urban Space Radio запрошує на дводенний онлайн-хакатон про створення подкастів

Переможці зможуть випустити власний подкаст на UrbanSpaceRadio.

Незалежне онлайнове Urban Space Radio оголошує опен-кол на дводенний хакатон про створення подкастів. Фокусна тема – стереотипи.

Аплікувати на участь можуть: подкастери, журналісти та журналістки будь-яких форм медіа, студентки й студенти медійних спеціальностей, та будь-які інші люди, зацікавлені в створенні якісних подкастів.

Подати заявку на участь можна до 27 листопада, заповнивши анкету за посиланням. Сам хакатон відбудеться 12-13 грудня в онлайн режимі (зміни в датах можливі за умови чергової хвилі карантину або інших форс-мажорних обставин).

Аплікаційну заявку оцінюватимуть: Василь Колісник (Радіо Скорбота), Павло Бондаренко (Радіо Поділ), Кушнір Юлія (Urban Space Radio).

Тренер(к)ами, спікер(к)ами хакатону стануть: керівниця Urban Space Radio Юлія Кушнір, співзасновник “Радіо Поділ”, фахівець з управління, ентузіаст повільних медіа Павло Бондаренко, співзасновник та ведучий Радіо Скорбота Василь Колісник, автор проєкту “Подкаст Підкаст” Олексій Кушнір. Перелік буде доповнюватися на FB-сторінці хакатону.

Хакатон складатиметься з лекцій, воркшопів, інтерактивних тематичних семінарів, панельних дискусій та менторських сесій. Учасники/ці програми вчитимуться працювати зі звуком, обирати й розвивати теми (в тому числі – соціально важливі), будувати драматургію подкастів, шукати нестандартні формати та збільшувати аудиторію своїх подкастів.

Усього до участі в хакатоні буде відібрано 30 учасників/ць. Вони сформують 5 команд, кожна з яких працюватиме над своїм подкастом. Команда-переможець отримає можливість релізу подкасту в ефірі Urban Space Radio.

Проєкт реалізовується в межах сезону #безстереотипів Urban Space Radio за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

445
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...