Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Виставка фотографій українського художника Стаса Волязловського

Виставка фотографій українського художника Стаса Волязловського

В рамках бієнале Молодого мистецтва 1 жовтня о 19:00, у Муніципальній галереї, у партнерстві з Колекція Гриньових відкриється виставка фотографій українського художника Стаса Волязловського.

Кураторка виставки - Вікторія Бавикіна.

В 2019 році у колекцію Тетяни та Бориса Гриньових, в якій вже знаходяться роботи Стаса Волязловського, був переданий архів художника та значна частина його мистецьких творів. Дослідження масивів архіву й стало підґрунтям для створення цієї виставки, що складена з фотографічних робіт Волязловського, до нині не представлених широкій публіці. На фоні гостро іронічних політичних та соціальних образів, що сформували вже впізнавану частину творчості художника, його фотографічна практика є неоднорідною тематично та жанрово...

А також, 2 жовтня о 19:00, відбудеться презентація поетичної збірки Стаса Волязловського, що стане приводом для обговорення актуальної та важливої сьогодні теми – роботи з архівом та мистецьким спадком художника, можливостях та труднощах даного процесу, особливостях роботи з різними медіумами, з якими працював художник.  


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

675
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...