Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Фестиваль Startup ГогольFEST оголосив повний лайнап музичної сцени

Фестиваль Startup ГогольFEST оголосив повний лайнап музичної сцени

Серед учасників головної музичної сцени у Міському саду – швейцарський гурт Kadebostany, чуттєва Аліна Орлова, етно-гурт ДахаБраха і фрік-кабаре Dakh Daughters, а також представники сучасної української сцени – Pianoбой, Vivienne Mort, Один в каное, Sinoptik, Tik Tu, OY Sound System та соціальне лялькове кабаре ЦеШо. Вхід на усі виступи вільний. Також буде функціонувати нічна сцена, на якій вже заявлено гурти «Хамерман Знищує Віруси» та «Курган і Агрегат» (лайнап доповнюється).

Окрім музичної програми, ГОГОЛЬFEST, візитівкою якого завжди є сучасне мистецтво, не обійдеться без насиченої театральної та візуальної програм. До Маріуполя фестиваль везе найкращі вистави, що вже були представлені закордонній публіці: оперу-реквієм «IYOV», яка нещодавно відіграла аншлагові вистави у Нью-Йорку, соціальний експеримент «Собача будка», кінетичний перфоманс «…Але вітер…», виставу-фарс «Король Убю», чоловічу історію «Віталік», вистави «Буна», «Ресторан “Україн», «Ми Є», перфоманс «Червоне весілля» та багато інших. Спеціально для сімей з дітьми відбудуться вистави «Кіт, що гуляє сам по собі», «Кольорові ігри» та «30 хвилин, щоб врятувати світ».

Нагадуємо, що ГОГОЛЬFEST – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва, що має миротворчу, культурно-просвітницьку діяльність та важливу мету – об’єднувати країну, будуючи культурні мости. Цьогорічний фестиваль, що отримав назву ГОГОЛЬFEST, відбудеться у Маріуполі з 27 квітня по 1 травня. За 5 днів на 10 локаціях у просторі міста буде реалізовано більше 100 подій, візуальну та кінопрограму, різноманітні перфоманси.

27 квітня - 1 травня м.Маріуполь


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

935
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...