Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Start Fashion Talks: Творчий шлях дизайнера одягу Анни Гульпе

Start Fashion Talks: Творчий шлях дизайнера одягу Анни Гульпе

— ЯК СТВОРЮВАЛАСЬ КОЛЕКЦІЯ, З ЯКОЮ ВИ ПРИЙМАЛИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРІВ START FASHION? ЗВІДКИ ВИ ЧЕРПАЄТЕ СВОЇ ІДЕЇ, ЩО ВАС НАДИХАЄ?
— На створення колекції мене надихнув теперішній світ: світ інтелектуальної молоді, яка прагне змінити його та внести щось нове, а не просто гаяти час сидячи вдома.

Уособленням цієї молоді є Бородач — стильний, серйозний, з купою креативних думок та мільйоном можливостей вирішення безлічі питань.

Взагалі, колекція створена так, що може легко змінюватись під настрій людини: зйомні рукава, відстібний капюшон, кармани. Колекція несе в собі філософію, що не тільки колір може розфарбувати ваші будні, а й цікавий крій та елементи одягу зроблять ваш день.

Я представлю колекцію кежуал стилю для творчих людей. Кольори в колекції — чорний, білий та рожевий. Як спектр, який передає той час, коли творча особа працює над створенням нового проекту.

Чорний — це час, коли людина надихається: вона переповнена ідеями, працює над їх фільтром, штурмуючи свій мозок, в цей час творча людина знаходиться сама з собою і виходячи в світ не хоче виділятись, але за рахунок цікавого крою — одразу знаходить однодумців.

Білий одяг з ручним розписом — це народження ідеї та моменти втілення її в життя. Також, в цей період, я хочу запропонувати розглянути еволюцію мислення Бородача різних віків: від найдавніших до сьогодення, через надписи на одязі.

А рожевий колір — це колір перемоги: народження того, над чим стільки часу працювала творча людина. Прикраси створені в авторській техніці спеціально для колекції з використанням англійської булавки, яка може болячи вколоти та деколи буває небезпечною, як образ бородача: брутального та закритого; але вона ізольована та зовсім безпечна, як бородач, який несе нове в світ і присвячує своє життя цьому, він відкритий для спілкування та створення чогось нового.


- ОПИШІТЬ ОБРАЗ, ЯКИЙ ВИ НЕСЕТЕ В СВОЇХ КОЛЕКЦІЯХ?
- Образ колекцій завжди різний. Зазвичай мене надихає навколишній світ, зміни людей відносно ритму життя, спілкування з ними, а також подорожі, архітектура та цікаві форми.

- З ЯКИМИ НОВИМИ МАТЕРІАЛАМИ ВИ Б ХОТІЛИ ПОЕКСПЕРИМЕНТУВАТИ?
- Дуже цікавить тема космосу, тому новітні нанотканини зі світловими ефектами та ріщними функціями — це саме те, що хочеться спробувати в своїх виробах.

- ВАШІ ВЧИТЕЛІ ТА АВТОРИТЕТИ У МОДІ? У ЧИЇЙ МАЙСТЕРНІ З ПРОВІДНИХ ДИЗАЙНЕРІВ, ВИ Б ХОТІЛИ ПОПРАЦЮВАТИ?
- Я дуже б хотіла співпрацювати з Джоном Гальяно. Це людина, в якій цілий світ та спектр емоцій. Вважаю, в нас вийшло б щось цікаве.

- ЯК НАРОДЖУЄТЬСЯ ВАША КОЛЕКЦІЯ?
- Все починається з філософії, думок над повсякденними речами, які трансформуються в одяг та прикраси.

- У БУДЬ-ЯКОГО ДИЗАЙНЕРА ОДЯГУ Є СВІЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ СТИЛЬ. ЯК БИ ВИ ОХАРАКТЕРИЗУВАЛИ СВІЙ?
- Одяг для творчих людей: для подорожей, функціональний, улюблений.

- ЩО ДАЛА ВАМ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРІВ START FASHION? ДОПОМОГЛО, НАДИХНУЛО, ВІДКРИЛО НОВІ ДВЕРІ?
- Завдяки Конкурсу, я почала співпрацювати з неймовірною торговою маркою жіночого одягу Rica Mare і незабаром ви побачите результати нашої співпраці.

- В ЧЕМ ЖЕ СЕКРЕТ УСПЕХА ДЛЯ НАЧИНАЮЩЕГО ДИЗАЙНЕРА?
- Вірити в себе, горіти своєю ідеєю і не боятися створювати її. На даний момент, творити можна з чого хочеш, головне — справжнє бажання.

- ЯКІ ВАШІ ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ?
- Створення міцної команди, вихід на міжнародний ринок.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

988
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...