Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Игорь Терехов провел переговоры с уполномоченным чешского правительства

Игорь Терехов провел переговоры с уполномоченным чешского правительства

Харківський міський голова Ігор Терехов 13 вересня, обговоривши подальшу співпрацю з уповноваженим Чехії щодо відновлення України Томашем Копечним.

У фокусі уваги були питання взаємодії в енергетичному та медичному напрямах.

Ігор Терехов подякував Чехії за всебічну підтримку Харкова та зазначив, що сьогодні міська влада працює над повною децентралізацією систем тепло-, водо- та енергопостачання, аби стабільно пройти майбутній опалювальний сезон.

«Наразі наше найголовніше завдання – забезпечити людей та підприємців теплом, водою та світлом узимку. Склалася дуже непроста ситуація, бо власної генерації з кінця березня ми більше не маємо. Чехія була однією з перших, хто відгукнувся на нашу прохання про підтримку та передав Харківові дві когенераційні установки. І ми дуже розраховуємо на посилення співпраці у майбутньому», - зазначив Ігор Терехов.

За словами Томаша Копечного, для Чехії важливо допомогти Харківу забезпечити енергетичну безпеку, щоб населення мало можливість залишитися жити та працювати у місті взимку.

«Нам важливо, щоб харків'яни, соціальна інфраструктура та бізнес були забезпечені всіма необхідними послугами та ресурсами», - наголосив Томас Копечний.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

909
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...