Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Лагідний поп-панк з ностальгічним вайбом - Лісан презентує новий трек «Божеволіти»

Лагідний поп-панк з ностальгічним вайбом - Лісан презентує новий трек «Божеволіти»

Рок-виконавиця Лісан презентує свою нову пісню «Божеволіти» у стилі лагідний поп-панк. В підтримку треку співачка випустила вертикальний кліп, який був придуманий і знятий всього за 8 годин.

Головна ідея пісні — показати важливість кохання, дружби та довіри, готовність віддатися почуттям і емоціям без обмежень, разом придумувати ідеї та втілювати їх у життя, якими б божевільними вони не здавалися.

Пісня підкреслює важливість бути самим собою, не намагатися відповідати чиїмось очікуванням, і наголошує, що разом можна подолати будь-які труднощі.

“Моя попередня пісня була про нещасливе кохання і токсичні стосунки, від яких моя героїня рішуче відмовилася. Я вирішила, що нова пісня має дати людям інші емоції, надію та щасливу розв’язку. Мені хотілось, щоб це була саме така пісня, яку хочеться вмикати зранку, щоб заряджатись позитивом на весь день” - ділиться Лісан.

Мелодію та текст до пісні створила сама Лісан, а Максим Рой, музикант з її команди, не лише написав гітарну партію, але й долучився до створення музики. Максим також є головним критиком і порадником співачки. Разом з Олександром Матієнком, саундпродюсером студії Major Music, вони втрьох створюють пісні. Не стала винятком і «Божеволіти».

У пісні присутній ностальгічний вайб, так ніби її вже багато років грають під гітару на кухні, але при цьому драйвово і динамічно, щоб хотілося рухатися, танцювати.

Ідеєю того, що відбувається у кліпі, стало знайомство Лісан з Олегом Манжурою — діючим військовим, який пішов захищати країну добровольцем ще у перші дні війни. Олег є дуже позитивною людиною і, незважаючи на усі труднощі, які зараз випадають на його долю, обирає бути добрим, вірити в світле майбутнє та дарувати радість.

Коли він приїхав у відпустку до Києва, вони з Лісан спонтанно вирішили відзняти кліп просто на iPhone, вигадуючи сценарій і сюжет буквально на ходу. У них був тільки день для того, щоб реалізувати задум.

Лісан та Олегу вдалося показати легкість та гармонію, відносин двох людей, які лише щойно випадково познайомилися. Але чи можливо таке у реальному житті? Лісан залишила відкритою відповідь на це питання у кліпі.

“Зйомки цього відео були просто черговим насиченим днем, на жаль одним із небагатьох, через війну, що ми проводили з Олегом разом. Ми вирішили взяти з собою камеру і красиво та легко зняти, щоб це стало відправною точкою та натхненням для інших. У нас вийшло 50 гігабайт матеріалу, тож під час монтажу я ще не раз пожаліла, що сценарію не було. Більше так не буду робити” - сміється Лісан.

Лісан — рок-виконавиця з Харкова, яка дебютувала у травні 2023 року з треком «За твої очі», присвяченим жінкам, що чекають на своїх коханих з війни. Після початку повномасштабного вторгнення Лісан вирішила не відкладати своїх мрій і почала писати пісні. Її творчість можна описати як інтимну рок-лірику, яка допомагає слухачам проживати складні емоції. У своїх текстах вона порушує вічні теми любові, стосунків, життя та самопізнання.

Треки Лісан видає лейбл Moon Records, який також співпрацює з такими відомими артистами, як Бумбокс, ТІК, Альона Вінницька та іншими.

Лісан планує випускати новий трек кожного місяця, що допомагає підтримувати інтерес слухачів та її власну мотивацію. Вона активно веде соціальні мережі, підтримуючи постійний контакт зі своєю аудиторією та прислухаючись до її думок. Співачка також організовує благодійні ініціативи, збирає кошти на потреби військових та підтримує їх своєю музыкою.

Послухати пісню за посиланням: https://bfan.link/lisan-bozhevoliti

Лісан у соціальних мережах:

Instagram: https://instagram.com/lisan.ukraine

YouTube: www.youtube.com/@lisan-music

Facebook: https://www.facebook.com/lisan.ukraine

TikTok: www.tiktok.com/@lisan.ukraine



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

298
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...