Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Игорь Терехов принял участие в заседании Конгресса местных и региональных властей при Президенте Украины

Игорь Терехов принял участие в заседании Конгресса местных и региональных властей при Президенте Украины

Засідання Конгресу місцевої та регіональної влади при Президентові України відбулося 7 серпня у Харкові у змішаному форматі.

Захід був присвячений питанням бюджету, розмінування деокупованих територій, стану підготовки об'єктів інфраструктури до опалювального сезону, готовності навчальних закладів до навчального року тощо.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що вже зараз Харків працює над формуванням бюджету територіальної громади наступного року. Також, за його словами, для міста критично важливо зробити підготовку теплової системи до зими з огляду на можливі блекаути.

«Нині перед нами виникає багато викликів, один із яких – правильно збалансувати бюджет на наступний рік. Крім цього, і вдень, і вночі ми продовжуємо працювати, щоби децентралізувати системи опалення, водопостачання та енергозабезпечення. Адже до холодів хочемо зробити так званий «енергетичний острів», який дозволить Харківу бути незалежним від компаній, що генерують, та загальної ситуації в енергетиці. І я вдячний уряду та нашим партнерам за підтримку у реалізації цього масштабного проекту», - зазначив під час виступу заходів.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

901
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...