Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В детской больнице установили солнечную электростанцию

В детской больнице установили солнечную электростанцию

Сонячну електростанцію потужністю 30 кВт відкрили в одній із дитячих лікарень у місті Харкові.

Електростанцію доповнено системою резервного живлення, що дозволить забезпечити безперебійне електропостачання у паліативному та реабілітаційному відділеннях, а також у неврологічному стаціонарі навіть у нічний час.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що для Харкова, який внаслідок ворожого обстрілу втратив власну генерацію електроенергії, таке обладнання є вкрай важливим.

«У нас уже був досвід встановлення сонячних панелей у 17-й лікарні. Завдяки цьому, незважаючи на відключення світла, медустанова забезпечена постійним електропостачанням. Обладнання, яке цього разу передали наші міжнародні партнери, забезпечить стійке електроживлення у дитячій лікарні. Я вдячний за цю підтримку і сподіваюся на таку ж співпрацю щодо інших медустанов», - зазначив Ігор Терехов.

Проект реалізував благодійний фонд RePower Ukraine. До збору коштів приєдналися, зокрема, шотландські школярі.

«Успішне завершення будівництва електростанції на даху лікарні – чудове досягнення. Ми раді, що наш внесок допоміг вам завершити проект, і сподіваємося, що цей успіх мотивуватиме ще більшу кількість людей у Шотландії і підтримуватиме вас», - зазначила міжнародний посол фонду «RePower Ukraine» у Шотландії Камілла Дресслер.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

318
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...