Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В харьковском метро открылась выставка детских рисунков

В харьковском метро открылась выставка детских рисунков

Виставка дитячих малюнків під назвою «Діти за мир» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відкрилася 31 травня біля вестибюлі ст. м. «Площа Конституції».

Участь у міській акції взяли понад 500 юних харків'ян, які перебувають у місті. Роботи ще понад 2 тис. учасників, які зараз проживають в інших містах чи за кордоном, представлені у телеграм-каналі «Харків надихає».

Організатори заходу – Департамент освіти, Департамент культури, Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту – запропонували дітям намалювати малюнки на вільну тему, але практично всі роботи автори посвятили темі світу та підтримці Збройних Сил України.

Під час відвідування виставки Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що на виставковій площадці розміщено понад 100 найкращих робіт школярів.

«Раніше, до війни, на таких малюнках були зображені гарні дитячі емоції, зелені парки та сквери, люди, які посміхаються. Але, на жаль, реалії сьогодення – інші, а, відповідно, й малюнки зовсім інші. У них – наше реальне, напружене життя. Діти дуже переживають і своїми роботами вони передають послання всьому світу і просять подарувати їм можливість знову жити під мирним небом. І всі ті, хто може вплинути на ситуацію, повинні допомогти малюкам втілити цю просту мрію про життя в безпеці в реальність», - зазначив Ігор Терехов.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

948
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...