В Харькове частично возобновили работу пункты выдачи детского питания
До повномасштабної війни їх працювало понад 70-ти. Як повідомила заступник директора з якості та безпеки підприємства Людмила Лобойко, також довелося тимчасово скоротити асортименти продукції до десяти найменувань (до війни було 29).
«Ми провели опитування та зупинилися саме на цьому асортименті. Це стерилізоване молоко, кефір кислий і солодкий, нарине, біфівіт, ацидофільне молоко і сир кисломолочний. Ця група продуктів виробляється термостатним способом, у ній достатній вміст кисломолочних бактерій, які позитивно впливають зростання дитини. Основне завдання – приготувати харчування для дітей від шести місяців», - зазначила Людмила Лобойко.
За її словами, харчуванням на сьогоднішній день забезпечують до 2,5 тис. дітей. Сім'ї пільгових категорій можуть отримати харчування у дитячих поліклініках.
На підприємстві наголосили, що, незважаючи на складні обставини, у планах – розвиватися та відновити довоєнні обсяги виробництва.
Детальну інформацію про асортимент та пункти видачі харчування можна дізнатися на сайті підприємства.