Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Запрошуємо на навчання у «Kharkiv Sport Academy 5.0»

Запрошуємо на навчання у «Kharkiv Sport Academy 5.0»

На навчальні курси “Спортивної академії” запрошуються представники спортивних федерацій та організацій Харкова і області.

Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради спільно з креативним агентством “Boomerang” проведуть безкоштовні навчальні курси “Kharkiv Sport Academy” для представників спортивних федерацій - "спортивний маркетинг" і "спортивний менеджмент".

Навчання проходитиме офлайн з 20 березня по 25 квітня і складатиметься з 26-ти теоретичних і практичних занять, які проводитимуть провідні фахівці у сферах менеджменту, маркетингу, журналістики, піару, психології та права.

Слухачі дізнаються про те, як підтримувати та розвивати власний бренд у важких умовах воєнного часу, наповнити сторінки у соціальних мережах, ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціонування, а також копірайтингу. На заняттях спікери розкажуть про стратегічне планування, як писати новини й анонси про спортивні заходи і змагання, навчаться управляти персоналом і конфліктами, вести переговори й обговорять принципи спортивного права та особливості його застосування у період воєнного часу.

Після проходження курсу учасники отримають готову сторінку своєї федерації з правильним змістом та ефективними інструментами для її просування і сертифікат про успішне завершення "Kharkiv Sport Academy 5.0".

Федерації, які вже брали участь у семінарах з маркетингу, можуть продовжити своє навчання на курсі лекцій із менеджменту. Клуби і асоціації, які не проходили навчання, можуть записатися на курс лекцій з маркетингу.

Кількість учасників обмежена - по 30 осіб на кожен курс.

Зареєструватися можна за телефоном +38 (095) 193 89 03 або відправити заявку на пошту kurilova_nata@ukr.net.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1734
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...