Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У ВООЗ розповіли про нові мутації коронавірусу

У ВООЗ розповіли про нові мутації коронавірусу

Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я вважають, що ковід продовжить процес комутації та циркуляції серед людства. Щоправда, не зовсім зрозуміло, чи це провокуватиме нові масштабні спалахи.

Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я знову заявили про те, що людству не вдасться повністю позбутися коронавірусу, який нікуди не подінеться. Він продовжуватиме циркулювати і мутувати, тобто на світ з'являтимуться нові його версії. На щастя, у розпорядженні лікарів сьогодні є ефективні методи виявлення патогену та терапії, а також щеплення.

У цьому ВООЗ наполягає, що людству не можна розслаблятися. Вже зараз у Північній півкулі знову намітилися тенденції до зростання захворюваності, а в деяких державах зростає і кількість госпіталізацій, включаючи пацієнтів у відділеннях реанімації та, на жаль, показник смертності. Дуже важливо не відмовлятися від щеплень, а також ревакцинації.

Людству слід активніше захищати себе від коронавірусу до того часу, поки ми сформується такий самий колективний імунітет до цього патогену, як і до вірусу грипу. Втім, хоча грип із людством уже багато століть, щороку він все одно вбиває по 600 000 людей.

Джерело



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

2969
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...