Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Волонтери Харкова: Kvitka.help

Волонтери Харкова: Kvitka.help

Наша громадська організація це: робітники, підприємці та безробітні, лікарі та інженери, чоловіки та жінки) об’єднались з перших днів початку повномасштабного вторгнення росії до України, шляхом самоорганізації. Наше міцне і дружнє об’єднання породило волонтерську організацію Kvitka.help.

Мета нашої діяльності – надання адресної соціальної допомоги незахищеним верствам населення та мешканцям міста та області у вигляді забезпечення продуктами харчування, питною водою, засобами гігієни, медикаментами.

Окремі напрями – надання всебічної допомоги лікарням та медичним закладам, забезпечення продуктами закладів громадського харчування, на базі яких готуються комплексні обіди харчування для населення, ЗСУ та ТРО.

Крім того створені спеціальні бригади для аварійного ремонту вікон в житлових будівлях, що вражені ракетами та снарядами або вибуховою хвилею, в яких продовжують мешкати люди.

Згідно меморандуму з Товариством Червоного Хреста України та завдяки співпраці з Всесвітньою продовольчою програмою ООН в червні 2022 року мешканцям населених пунктів, які знаходяться у безпосередній наближеності до зони бойових дій та деокупованих територій, нами було доставлено гуманітарну допомогу у кількості більше 20,0 тисяч продуктових наборів загальною вагою більше 400,0 тон.

Результатом нашої діяльності є соціальна допомога в середньому 35000 громадянам Харкова та області на місяць.

Для досягнення результату нами було створено ефективну систему формування та видачі замовлень, від організації колцентру та складу, до пакування та доставки замовлень нужденним громадянам, які залишились без домівок; для деокупованих та постраждалих від бойових дій територій, в яких частково або повністю була зруйнована інфраструктура (світло, газопостачання, водопостачання та інші) в таких районах м. Харкова як Салтівка, П'ятихатки, Жуковського, Олексіївка, Рогань, Горізонт та в населених пунктах Ізюмського, Чугуївського, Харківського районів: Печеніги, Коробочкине, Леб’яже, Базаліївка, Молодова, Велика Бабка, П’ятницьке, Кицівка, Слатине, Золочів, Мала Данилівка, Лісне, Руська Лозова, Дергачі, Циркуни, Хотомля, Барвенкове, Вільхівка та інші.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

876
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...