Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків виходить на Всеукраїнський марш за тварин

Харків виходить на Всеукраїнський марш за тварин

У неділю, 5 вересня, о 12:00 у Харкові, за ініціативи гуманістичного руху UAnimals відбудеться головна зоозахисна подія України – Всеукраїнський марш за тварин! Місце старту: метро «23 серпня», пам'ятник Воїнам-визволителям.

«Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроектів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться». 

Щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні. 

Головним посилом активістів маршу є значимість кожного голосу, який виступає проти жорстокості над тваринами.

«Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин». 
Саме тому головна ціль маршу – це змінити ставлення до тварин не тільки на побутовому рівні, а й на законодавчому. 
«Майбутнє України залежить від нас. І ми маємо боротися за те, щоби це майбутнє було гуманним. Нам вистачить рішучості та впевненості, щоби зупинити жорстокість та знущання з тварин. Захист слабких – справа сильних!» 


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

560
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...