Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків отримав нагороду "Найкраще цифрове місто" на Kyiv Smart City Forum 2020

Харків отримав нагороду "Найкраще цифрове місто" на Kyiv Smart City Forum 2020

Сьогодні, у рамках Kyiv Smart City Forum 2020, відбулась щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру, де були відзначені найкращі міські проекти, громадські та державні ініціативи у 8-ми номінаціях.

Харків переміг у номінації "Найкраще цифрове місто" за впровадження прогресивних цифрових трансформацій (AI, датчики, IoT, кібербезпека, конфіденційність, блокчейн технології).

Нагорода присуджується містам, що продемонструють найкраще використання і впровадження технологій та процесів для підвищення загальної працездатності та життєвого досвіду.

Нагороди розподіляються за двома категоріями:

-міста з загальною кількістю мешканців понад 100 000

-міста з загальною кількістю мешканців до 100 000

Команда міста щодня намагається розвивати Харків, щоб зробити життя його мешканців більш комфортним, а комунікацію з містом легше. Тому ця нагорода стала ще одним доказом того, що місто рухається у правильному напрямку.

Про форум:

Kyiv Smart City Forum 2020 – це міжнародний онлайн-форум, де експерти діляться досвідом найефективніших цифрових рішень у містах, своїми інноваційними ідеями та досвідом впровадження smart city в Україні.

Формат форуму:

-25 спікерів, серед яких українські та міжнародні експерти у розбудові міст, урбаністиці та представники влади. Цього року одним із спікерів був СЕО “Офісу Реформ Харкова” Михайло Лазарєв. Він розповів про Цифрову трансформацію регіонів.

-4 секції, в кожній із яких обговорюють готовність міст до кризових ситуацій та автоматизацію процесів і технологій для розвитку безпеки та захищеності.

-Віртуальна Expo Zone, де можна побачити інноваційні продукти для розумних міст на власні очі.

-10 000 гостей, серед яких представники місцевих влад, посольств, міжнародних організацій та купа інших експертів з різних областей. 



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

676
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...