Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

В ЄрміловЦенрі відкрилась виставка Олександрва Животкова

В ЄрміловЦенрі відкрилась виставка Олександрва Животкова

18 вересня в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» за підтримкиStedley Art Foundation відкрито виставку Олександра Животкова «Тримайсякоріння».

В цьому проєкті художник вивчає та переосмислює символистародавніх культур, об'єднує спадщину європейських і східних цивілізацій,інтерпретуючи архаїчну мову, відтворює її в кольорах та чуттєвих формах. ВЄрміловЦентрі представлено 40 робіт художника останніх п'яти років.Період, який умовно можна назвати «дерево та камінь» - матеріали, що обравдля себе митець на противагу звичайним «полотну та олії». І через цю формуавтор звертається до минулого, досліджує і висловлює взаємини ізкультурною спадщиною.

Відкриття виставки відвідали: ректор Харківського національногоуніверситету імені В. Н. Каразіна Віль Бакіров, засновниця фундації СтеллаБеньямінова, арт-дилер Ігор Абрамович, митці, колекціонери та меценати.

Виставка триває до 25 жовтня, відвідати можна за адресою: центр сучасного мистецтва ЄрміловЦентр Харків, площа Свободи 4 ( головний корпус ХНУ імені Н.В. Каразіна ), Вв-Нд з 12:00 до 20:00. Вхід вільний

ЄрміловЦентр

м. Харків, Площа Свободи, 4

(головний корпус ХНУ ім. В.Н.Каразіна, вхід зі сторони Клочківського узвозу)

Часи роботи: Вт-Нд з 12:00 до 20:00



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

560
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...