Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Харків’яни стануть свідками боротьби за чемпіонський пояс WWFC 16

Харків’яни стануть свідками боротьби за чемпіонський пояс WWFC 16

Спаринг партнер Макгрегора буде доводити титул чемпіона світу WWFC 16.

2 листопада у харківському спортивному комплексі «Локомотив» відбудеться масштабний міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 16 від ліги World Warriors Fighting Championship. Головною подією стане титульний поєдинок у вазі до 57 кг між чинним чемпіоном світу WWFC з Ірландії Блейном О'Дрісколлом і претендентом з України Денисом Бондарем.

У березні цього року О'Дрісколл вперше виступив на турнірі WWFC і відразу ж гучно заявив про себе. Боєць клубу SBG Ireland і спаринг-партнер знаменитого Конора Макгрегора, вийшов виборювати титул у неповторного українця Теймура Рагімова, що стало основною подією на шоу WWFC 14 в Києві.

На превеликий жаль місцевої публіки, Блейн не зламався, впавши в нокдаун після точного попадання суперника. Більше того, він поступово зумів нав'язати Теймуру власний вигідний хід поєдинку. Так у WWFC з'явився новий чемпіон у найлегшій вазі.

Наступний бій 27-річний О'Дрісколл провів в іншому популярному американському промоушені - Bellator. 27 вересня на турнірі Bellator 227 у рідному Дубліні, Блейн зустрівся з англійцем Джейком Хедлі та зазнав дострокової поразки - в третьому раунді задушливим через спину.

Однак, титул WWFC все ще належить ірландцеві, тож повертатися за наступними перемогами він буде в Україні, де проведе перший захист у поєдинку проти ровесника з Харкова - Дениса Бондаря.

Свій шлях у професійних ММА Денис розпочав у 2015 році, але після чотирьох перемог, - борець перервав свою професійну кар’єру на два з половиною роки, зосередившись на любительських виступах.

Повернення Бондаря в професіонали відбулося в липні 2018, вже під егідою WWFC. Для того, щоб вийти на титульний поєдинок, Денису було потрібно чотири бої, кожен з яких він завершив на свою користь, причому три з них – достроково в першому раунді.

Першою жертвою Бондаря на Road to WWFC 14 став Олег Тесляр, якого він здолав задушливим прийомом ( «трикутником» через руку) у стартовій п'ятихвилинці. Аналогічним чином, але вже в третьому раунді, Денис змусив капітулювати Івана Андрющенко на WWFC 12.

Завершуючи минулий сезон на WWFC 13, Бондар нокаутував ударом коліна в голову Ігоря Гончарова. А вже в травні цього року, на Road to WWFC 21, він виграв технічним нокаутом у Сергія Купина. Обоє не протрималися проти Дениса і трьох хвилин.

Блейн О'Дрісколл (7-3) - vs - Денис Бондар (8-2)

Президент ліги WWFCВолодимир Тесля про пару О’Дрісколл-Бондар: «Звичайно ж, харківська публіка вболіває за свого земляка, а стіни рідного міста, у якому і буде проходити турнір підтримують українця. Але насправді, гряде дуже інтригуючий бій, і я впевнений, що кінцівка нас здивує. Непередбачуваність поєдинку полягає у досвідченості обох суперників. Ірландці, наприклад, надзвичайно сильні і витривалі, що вже встиг довести О’Дрісколл, узявши титул чемпіона світу. Що стосується Бондаря, то кількість його перемог також говорить сама за себе. До того ж, обидва суперники дуже добре підготовлені технічно. Тому і я не виключення, тож із нетерпінням чекаю поєдинку і його результатів».

2 листопада, Харків

Спортивний комплекс «Локомотив»

Квитки – wwfc.ua

Генеральний партнер – Parimatch

Титульний спонсор – Nemiroff

Офіційний партнер – Monster Energy

Генеральний транслятор – XSPORT

Про лігу WWFC

World Warriors Fighting Championship (WWFC) — міжнародна організація, проводить бої зі змішаних бойових мистецтв (ММА) серед професіоналів. Головний офіс у Києві, Україна.

Заснована у 2013 році. За даними незалежного статистичного порталу Fight Matrix, ліга WWFC входить до 20-ти найкращих організацій у світі та займає 7-ме місце серед країн СНД. WWFC провела 46 турнірів, у тому числі 15 номерних івентів і турніри серії Road to WWFC, Ukraine Selection і Warriors Honor. Заходи організації проходили в Україні, Франції, Люксембурзі та Молдові.

Купить билеты


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

914
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...