Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Флешмоб «Мама+» об’єднав небайдужих харків’ян у підтримку ВІЛ-позитивних жінок

Флешмоб «Мама+» об’єднав небайдужих харків’ян у підтримку ВІЛ-позитивних жінок

16 травня 2014 р., у рамках соціальної інформаційної кампанії «Ми відкриваємо свої обличчя, щоб ви відкрили нам своє серце!»,  ініціативна група «Об’єднання жінок України, яких торкнулась епідемія ВІЛ» — «Позитивні жінки» спільно з Харківським обласним відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД » провели  танцювальний флешмоб «Мама+» у Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького.

Даний флешмоб — це рух на підтримку ВІЛ — позитивних жінок до Міжнародного Дня сім’ї, який об’єднав всіх небайдужих людей у слово «Мама+». Учасниками флешмобу стали школярі, активні студенти, волонтери і працівники Харківського обласного відділення ВБО "Всеукраїнська Мережа ЛЖВ", представники Єврейського студентського культурного центру «Гілель» та курсанти Національного університету цивільного захисту України .

Мама+
Мама+
Мама+
Мама+

Слід зауважити, що даний флешмоб став одним з наймасштабніших флешмобів м.Харкова у підтримку ВІЛ-позитивних людей!  Приєднавшись до данного руху, 75 харків’ян продемонстрували своє небайдуже ставлення до ВІЛ-позитивних жінок, та показали місту, що кожна мама має велике суспільне значення та має право на підтримку, не дивлячись на будь-яку її проблему.

Також під час флешмобу волонтерами були роздані інформаційні матеріали з історіями життя ВІЛ-позитивних жінок, які зараз мають здорових дітей та чоловіків, улюблену роботу та щасливе життя в цілому!

Мама+
Мама+
Мама+

Мама+

Контакти: Касаткіна Марія, організатор
kasatkina_mariya@list.ru,
тел. 0932760570



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

983
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...