Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Чесний огляд робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Чесний огляд робота-пилососа Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Сучасний темп життя значно ускладнює виконання побутових справ. Робота та навчання, хобі та дозвілля не лишають години на прибирання та миття підлоги.

Сучасні технології сягнули того рівня розвитку, коли більше не потрібно обирати між читанням улюбленої книги чи біганиною по кімнатах зі шваброю. Можна вибрати та купити домашнього помічника — робота-пилососа, який за лічені години наведе лад у всіх приміщеннях.

У сьогоднішньому огляді – новинка 2022 року Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro. Модель, яка здобула чималу популярність за досить короткий термін. Які її переваги, функціонал та можливі недоліки? Розбираємось детальніше.

7 причин звернути увагу саме на цю модель

Цей робот-пилосос створений для тих, хто любить чистоту та підтримує її на максимумі. Управління девайсом — інтуїтивно зрозуміле та просте. Встановлено найкраще обладнання, яке допомагає якнайшвидше прибрати кімнати будь-якої площі. Пристрій відрізняється доступною вартістю: ціна на робот-пилосос складає 15 000 грн.

  1. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro має потужний всмоктувальний ефект. Сила потоку – 3 кПа. Цього достатньо, щоб забезпечити ефективне очищення навіть від найдрібніших часточок бруду. Чистота буде помітна не лише на підлозі, а й у повітрі, яке стане свіжішим. Модель працює на 43% продуктивніше, ніж попередній девайс у лінійці.
  2. Пилосос має акумулятор на 5200 мАг. Він забезпечує автономну роботу для довготривалого прибирання. Пристрій здатний до повної розрядки прибрати приміщення площею до 45 кв.м. Працює на 63% довше, ніж модель із минулої колекції.
  3. Пристрій може проводити сухе та вологе прибирання. Режими адаптовані не лише за видом напольного покриття, а й під тип приміщення: спальня, кухня, санвузол. Це значно покращує якість прибирання та знижує витрати часу та заряду аккумулятора.
  4. Модель оснащена системою датчиків та камер, які здатні знаходити складні загрязнення для швидкого та якісного очищення. У таких випадках робот-пилосмок використовує спеціальні щітки, щетинки яких створюють 10 000 колівань. Від такого чищення зникнуть найстаріші загрязнення. Система з електронним контролем дозування води для очищення не створює плям та розводів після прибирання.
  5. Під час миття підлоги пристрій використовує Y-подібну траєкторію, яка імітує ручне кропітке прибирання. Це допомагає швидко очистити велику площу, багаторазово протираючи підлогу для максимально ефективного очищення. Жодного сантиметра не буде пропущено!
  6. Модель отримала покращену систему LDS для розпізнавання простору навколо. Вона будує бездоганні схеми для прибирання, може пересуватись у повній темряві та розпізнавати будь-які перешкоди на шляху руху.
  7. Управління девайсом відбувається за допомогою додатку для смартфона Mi Home. У ньому можна настроїти годину початку та закінчення роботи девайсу. Також його можна запустити в роботу дистанційно, коли користувача немає вдома.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - зручний, якісний та ефективний домашній помічник, який швидко впорається з прибиранням.




Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

1719
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...