Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Справжня качка по-пекінськи з хрусткою скоринкою!

Справжня качка по-пекінськи з хрусткою скоринкою!

Качка по-пекінськи біля 12 років в меню ресторану «Пушка».

Приготована за унікальною технологією.

Наш шеф місяць навчався в китайського шефа всім примудростям приготування.

Вона Fantastic! М’ясо виходить нереально ніжним, а скоринка хрустка та неповторного смаку.

Про неї можна розмовляти вічно!

Подаємо з коржами, паличками огірка і селери, соусом Хуасін.

Використовуємо тільки качок з білим пір’ям, вгодованих особливим способом.

вул. Пушкінська, 31.


Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

2970
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...