Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education

У Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education

Вже цього тижня у Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021 та конференція Instaboom 4.0, а саме 9-10 квітня, в Promodo Hub (вул. Отакара Яроша, 18). Захід стане у нагоді, для представників креативних індустрій, бізнесу, також активні харків'яни та гості міста отримають багато корисної та актуальної інформації.

В перший день фестивалю заплановані виступи надихаючих спікерів, відомих харків’ян творчих професій з різних сфер таких як: мистецтво, живопис, вулична культура, концертна та івент індустрія, книжковий бізнес, IT сфера, театр. Крім того буде презентовано проект Кластера креативних індустрій.

Також, 9 квітня на гостей заходу чекає яскраве поєднання творчих виступів талановитих харків'ян: співачка Garna, арфа у виконанні Олександри Шкаліної, виступ дуету Lastara, струнний квартет Kann, циркова студія «Карусель», хореографічний виступ Максима Юдашкіна, а для найактивніших учасників проходитиме майстер клас Лілії Лазаревої "Об'ємні полотна". Мистецтво барельєфу.

У другий день фестивалю відбудеться конференція InstaBoom 4.0 з просування в соціальних мережах Instagram, Youtube, TikTok, Сlubhouse. На гостей заходу чекають виступи спеціалістів-практиків, харків’ян та гостей з Києва за напрямками: Digital Marketing. інфобізнесу, SMM&PR сфери, з TikTok, з відеомаркетингу та навіть напрямку біохакінгу мозку і розвитку особистості.
Після активних тренінгів на відвідувачів заходу чекатиме fashion-показ від харківських дизайнерів за участю блогерів під DJ-сет.

Протягом двох днів фестивалю відвідувачів буде надихати арт-простір: фотозона, картини Анастасії Худякової, скульптури Володимира Кочмара, Тетяни Альбіцької-Костомарової, Сергія Костоматорова, усе це додасть яскравих фарб в весняний фестиваль креативних індустрій.

Початок реєстрації 9 квітня о 12:00, офіційне відкриття о 13:00. 

Програма фестивалю на сайті Управління: https://create.kharkiv.ua

Приєднатися до події можна буде, в тому числі, онлайн на youtube каналі Create Kharkiv.

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням: https://tinyurl.com/yenj3a
Кількість місць обмежена!

Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

667
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...