Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

У Харкові відбудеться фестиваль бойових мистецтв MADABATTLE

У Харкові відбудеться фестиваль бойових мистецтв MADABATTLE

27 листопада вже вдруге у Харкові відбудеться фестиваль бойових мистецтв, на якому справжні чоловіки поміряються силою та позмагаються за титул переможця у таких видах бойових мистецтв, як панкратіон та ММА (змішані єдиноборства). 

Бої cупроводжуватимуться елементами шоу. Захід проводиться з метою підвищення іміджу Харкова, популяризації здорового способу життя, бойових мистецтв та формування спортивної спільноти міста.

«Бойові мистецтва це спосіб духовного та фізичного самовдосконалення особистості. Філософія бойових мистецтв орієнтована на формування всіх рівнів особистості, бо сильні люди - це сильна нація. Ми самі створюємо себе та простір навколо себе. Наша команда підтримує харків’ян у розвитку цього напрямку, навіть у такі непрості для спорту часи. Ми дотримуємося карантинних вимог, тому захід відбувається у режимі онлайн» - зазначила начальник Управління Вікторія Грецька-Миргородська.

Фестиваль відбудеться на арт-заводі «МЕХАНІКА. Інша Земля». Трансляція прямого ефіруо 17:00 на YouTube каналі Madabattle https://www.youtube.com/channel/UC7kQdMDUrrzgiHYAFVw0Cyw

Захід організовано Асоціацією Розвитку Бойових Мистецтв (MADA), за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Фестиваль проходить під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.



Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

691
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...