Размышления
Большого
Города

Размышления Большого Города

Відбулась презентація головного IT-продукту міста – додатку «Мій Харків»

Відбулась презентація головного IT-продукту міста – додатку «Мій Харків»

Команда Digital Kharkiv, за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса, 3 вересня презентувала додаток “Мій Харків”.

“Мій Харків - це головний IT-продукт міста. Це міський застосунок, який інтегрує в себе всі сервіси. З цим додатком на харків'ян чекає єдиний вхід і доступ до всіх послуг, які є в Харкові.

Ми створюємо цей ресурс персоналізованим до кожного, саме тому він називається “Мій Харків”.В цьому я бачу реалізацію концепцій “місто у смартфоні” та “цифровий Харків.” – зазначив CDTO Харкова, Олег Дробот.

Презентація проходила в форматі онлайн-трансляції, переглянути запис можна за посиланням: https://youtu.be/sRYVHXqo668

Також з харків’янами на відео-включенні був Віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

“Сьогодні важливий день для вашого міста – сьогодні ви отримаєте місто в смартфоні. Я дуже пишаюся нашою співпрацею з Олегом Дроботом, з усією командою Департаменту цифрової трансформації. Ви сьогодні – лідер серед міст нашої країни в сфері цифрової трансформації! Продовжуйте рухатися так, тому що ви надихаєте мене і всю мою команду до того, щоб зробити подібний результат на рівні всієї країни!” – підкреслив Міністр.

На презентації було представлено функціонал застосунку:
- авторизація за допомогою системи електронної ідентифікації особи.

Для цього було розроблено декілька варіантів авторизації:
- ID.GOV
- BankID від НБУ
- Окремі кнопки авторизації Приват24 та Монобанк;
- Отримання електронних довідок у сфері реєстрації місця проживання, такі як довідка про склад сім'ї, довідка про реєстрацію місця проживання особи, довідка про реєстрацію місця проживання дитини яку зареєстровано в рамках державного проєкту є-Малятко, актуалізувати свої персональні дані в реєстрі територіальної громади міста Харкова, замовити технічний паспорт БТІ. Однією з найпопулярніших довідок є довідка про склад сім’ї тепер цю довідку можно сформувати в декілька кліків зі смартфону чи ноутбуку без додаткових візитів Центрів надання адміністративних послуг;
- Можливість взяти участь у голосуванні за проєкти, які подані до Громадського Бюджету 2021, який організований Харківською міською радою;
- Електронна черга в ЦНАП та Прозорий офіс – сервіс, який дозволяє планувати свій візит на зручний час для отримання будь-якої
адміністративної чи соціальної послуги;
- “Електронні комунальні послуги”, сервіс що включає в себе одразу 2 можливості: оплата комунальних послуг, а також передача показань лічильників до всіх служб в одному місці.

Команда вже працює над впровадженням таких послуг, як:
- Авторизацією в helsi.me для запису на прийом до лікаря на зручну дату та час через “Мій Харків”;
- Інтеграцією з “Е-паркування” для оплати паркування через додаток без створення особистого кабінету;
- Над впровадженням можливості виклику майстра підприємства, що надає житлові комунальні послуги для перевірки або повірки лічильників;
- Та над подальшим переведенням послуг в повний онлайн-режим.


Додаток вже доступний для завантаження на IOS, Android-версія очікується вже найближчими днями:


Також доступна веб-версія за посиланням: https://my.kh.city/

Харків отримав своє місто в смартфоні! Завантажуйте додаток, тестуйте та пишіть свої враження!

Смотреть полный фоторепортаж:

Смотреть полный фоторепортаж




Подписывайтесь на наш канал:
«78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова»
78 & 078 Развлечения и Размышления Харькова Telegram.

641
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...